pirmdiena, 2009. gada 11. maijs

Necenzēts Busuļa video sveiciens no Maskavas (18+)

Gatavojoties pēc pāris dienām paredzētajai dalībai Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālā, Latvijas pārstāvis Intars Busulis un viņa komanda cītīgi piedalās mēģinājumos un provē rast arvien jaunus veidus, kā uzrunāt pēc iespējas plašāku publiku. Āreče, lūk arī mēģinājums aizskart visas postpadomijas dvēseles stīgas ar īpaši adaptētu dziesmas "Probka" versiju.

Video diez ko spīdošā kvalitātē nav, bet jāpriecājas, ka kāds nofilmējis to pašu. Savukārt kas attiecas uz pašu Busuli, tad veiksmi viņam un, galvenais, saglabāt pareizo attieksmi pret pasākumu un nemierā gārdzošo latvju naconālpatriotu pie ekrāna :)

Update: Informāciju par video autentiskumu meklē šeit.


25 komentāri:

  1. ES VIŅU MĪLU VIENKĀRŠI! :DDDD

    AtbildētDzēst
  2. woala! Man tik tiešām nav ko teikt :D

    AtbildētDzēst
  3. vienkārši nepaplašināti teikumi, lai arī vienkāršā krievu tauta saprastu

    AtbildētDzēst
  4. skaņa ir pielikta klāt, montāža...

    AtbildētDzēst
  5. Jautri :)
    Bet piekrītu ceturtajam komentam, te izskatās pēc oriģināla:
    http://www.youtube.com/watch?v=k1YSXlOSpUM&feature=related

    AtbildētDzēst
  6. sūdīga montāža, tas nav busuls kas dzied, kā arī piedziedājumu var dzirdēt skaidrāk nekā visu pārējo.
    A kam šitais ir izdevīgi?

    AtbildētDzēst
  7. Jā, nu skaidrs, ka tā nav kameras skaņa, bet par to, ka tas ir Busulis, kas to iedziedājis, šaubu nav. Vienīgais, varētu būt, ka agrāk, ne tagad. Vienalga labs :)

    AtbildētDzēst
  8. omg piedziedājuma laikā man mute vnk vaļā palika. :O <- šitā. bet busulis rullzzz :D

    AtbildētDzēst
  9. pisssdec... tas vinjsh Maskavai dziesmu noveltiija?... Njaaa, var arii buut ka visai Krievijai... tas nepaliks nepemaniits, tju-tju, raudaaja Busulja karjeera krievu tirguu.

    AtbildētDzēst
  10. Kam šis plaģiāts ( kaut kāda nesakīga skaņa uzlikta un bildi) ir izdevīga???????????

    AtbildētDzēst
  11. Nu nav, nav plaģiāts, iesaistīti cilvēki apstiprināja, ka tas audio ir Busuļa un video arī. Vot montēti abi kopā gan esot, Maskavā viņš tomēr neesot tā izpildījies, vismaz publiski nē.

    AtbildētDzēst
  12. Kas tad ir tie iesaistītie cilvēki??? Jautājums Jeremy

    AtbildētDzēst
  13. Jā, tā es tagad savus avotus iešu atklāt.
    Mani jau Busuļa menedžere te tramdī.

    AtbildētDzēst
  14. man darbā nav skaņa, tāpēc dod mājienu, kas tur tika pateikts :)

    AtbildētDzēst
  15. ak tauta, kur var tik tālu deģenerēties, ja no šitās šmuces var gūt pozitīvas emocijas.

    AtbildētDzēst
  16. Vērojot to visu jau kādu trešo dienu neliela hipotēze - izskatās, ka kāds, kas sevi uzskata par "jauno mediju" un "viral" speciālistu izmisīgi cenšanas to izbīdīt, caur blogiem & twītiem, ar cerību, ka tas aizies plašāk ārpus LV un tādējādi Busulim izdosies pievērst uzmanību un polarizēt krieviski runājošo audioriju. (piem. ar domu, ka 30% riebsies, bet 5% pavilksies, bet nebūs situācija, ka ir 99% vienaldzīgo - līdzīgi kā ar Šleseru tagad vai 1998. gada kampaņā).

    Ne bez Busuļa komandas ziņas. Bet tas viss, manuprāt, ir saknē garām

    (a) ne tā ir Eirovīzijas skatītāju grupa, kura par šī klipa žanru varētu pavilkties; un jo īpaši jau tie, kas varētu apsvērt iespēju balsot par Busluli - lai arī šajā pasākumā reti balso par mūziku, Busuļa & Lāča mūzika ir gudra, smalka, daudzslāņaina. Tas nav masu produkts. Un tās eventuālā auditorija ir gana prasīga.

    (b) par vēlu - dažu dienu laiku nozīmīgu izplatību var sasniegt tikai izcils "viral" klips ar lielu veiksmes palīdzību

    (c) ja nu nejauši tas iegūs plašāku publicitāti, tas smagi ievaino Busuļa "zīmolu", tēlu - sauc to kā gribi. Eirovīzija ir tikai viena iespēja atvērt Krievijas tirgu, ja skatīties uz to, tad tā spēle ir daudz lielāka.

    Ja tas ir šādi vai līdzīgi, tad tas, kas to organizē, par viral domā visai aprobežoti un klišejās. Vai sakot pa tiešo - ir klaji nekompetents šajā marketinga žanŗā. Ja tas tā ir, protams ... ;)

    Bet lai Intara komandai veicās, kad nu tur tie pusfināli viņiem ir.

    AtbildētDzēst
  17. Zigurd, Tev varētu būt, bet nav taisnība, turklāt Tu jau pats savā komentārā norādi argumentus, kāpēc.

    Priekš viral klipa mans blogs ir gana sūdīgs starta punkts, jo tas automātiski izraisa aizdomas, ka tiek mēģināts kaut ko izbīdīt, un, kā jau mēs zinām, if you push it, you usually don't make it.

    Arī par laika faktoru esi norādījis precīzi - dažās dienās tieši šo konkrēto klipu palaist tik plaši, lai tas ietekmētu balsojumu krieviski saprotošajās zemēs, nebūtu iespējams. Cik sapratu, Busuļa komanda tagad (post factum) cer, ka tas notiks, bet nope, tur būtu jāieslēdz pavisam citas jaudas.

    Šobrīd tas video ir aktuāls šeit, Latvijā, un es no tā iegūstu kkādu trafiku, no kura man nekādas dižās jēgas nav. Tajā pašā laikā ir interesanti paskatīties uz pašu procesu. Bet tas arī viss ieguvums no šī.

    AtbildētDzēst
  18. Zigurd - sorrī, Tava hipotēze šoreiz neapstiprinās. Zinu to pavisam droši, jo, ja kāds būtu šis "kāds, kas sevi uzskata par "jauno mediju" un "viral" speciālistu", tas visticamāk būtu es, bet:
    1. Klips ir pārāk vājš, lai kļūtu viral - nav pārāk smieklīgi vai forši;
    2. Klips ir fake - lai arī tā ir Busuļa balss, fakts, ka video ir piemontēts, atņem klipam vērtību. ja tas patiešām būtu ierakstīts tur uz skatuves, līdzīgi, kā savulaik Kirkorova elsošana zem fonogrammas, tad būtu cita lieta;

    Jā, es kontaktējos ar Busuļa komandu krievijā, bet runa bija tikai par viņu reakciju uz jau notikušu faktu, jo, protams, ka visa Maskavā esošā latviešu prese sacepās pēc šī video publiskošanas. Priecājos, ka izdevās palīdzēt ar dažiem padomiem, kā reaģēt.

    Nē, netiek darīts nekas, lai uz šī video bāzes veidotu kaut kādu mārketinga kampaņu. Kāpēc - sk. punktus 1 un 2 augstāk. Sākotnēji bija dažas idejas, bet, padomājot ar galvu loģiski, tās tika atmestas.

    AtbildētDzēst
  19. Šo komentāru ir noņēmis emuāra administrators.

    AtbildētDzēst
  20. eh bet vairs nav iespeejams redzeet =(((

    AtbildētDzēst
  21. pirms tam es Busuļa dziesmu neatcerējos, bet pēctam kā šito dzirdēju, tā katreiz kad dzirdu kko par Busuli gribās nenormāli rēkt. :D

    AtbildētDzēst
  22. kur var redzet video.
    vairāk nekur nerāda

    AtbildētDzēst
  23. es arī gribu zināt, kur var redzēt!
    visur rāda, ka pārkāpj busuļa copyrights

    AtbildētDzēst
  24. nekur nevaru atrast :(

    AtbildētDzēst