piektdiena, 2008. gada 8. augusts

Parisa Hiltone - nākamā ASV prezidente?

ASV prezidenta vēlēšanām arvien tuvojoties, abi galvenie kandidāti Baraks Obama un Džons Makeins ķeras pie arvien jauniem paņēmieniem, lai izsmietu savu konkurentu, vienlaikus parādot, ka tas nav cienīgs vadīt valsti. Pirms aptuveni nedēļas Makeins publiskoja TV reklāmu, kurā salīdzina Baraku Obamu ar tādām dzeltenās preses iemīļotām zvaigznēm kā Britnija Spīrsa un Parisa Hiltone. Nepagāja ne dažas dienas, kad par interneta aktuālāko virālo video ir kļuvis Parisas atbildes gājiens.

Tajā ballīšu lauvene nosauc Makeinu par krunkainu veci, piedāvā savu versiju ASV enerģētikas politikai, kā arī ievēlēšanas gadījumā sola nokrāsot Balto namu rozā krāsā.

Šīs visnotaļ elegantās atbildes, kuru dažās dienās noskatījušies jau desmitiem miljoni interneta lietātāju, idejas autori ir producents Kriss Henčijs un režisors un Ādams Makeijs ("Talladega Nights", "Step Brothers"). Makejs kopā ar Vilu Farelu arī stāv aiz komēdiju video vebsaita FunnyorDie.com, kurā ekskluzīvi tika publicēts arī šis Parisas politiskais paziņojums, kurš nekavējoties izplatījās interneta plašumos, iekļūstot arī vairākos lielajos telekanālos. Par video tapšanu vairāk lasīt varat šeit.

Tātad, lūk, kas par Džonu Makeinu un viņa reklāmām ir sakāms Parisai Hiltonei:



Un te ir oriģinālā Makeina reklāma, ja nu kāds nav redzējis:

2 komentāri:

  1. Lai arī cik stūlbi ir amerikāņi Parisa netiks par prezidentu...
    Ja Parisa, tiks ievēlēta - apsolu veikt dzimuma maiņas operāciju :D

    AtbildētDzēst
  2. eleganta atbilde večukam :)

    AtbildētDzēst