ceturtdiena, 2008. gada 21. augusts

Ukrainas blogeri apsmej Krievijas armiju

Savdabīgu veidu, kā izsmiet Krievijas armiju par Dienvidosetijas militārā konflikta laikā novēroto tās īstenoto marodierismu Gruzijas pilsētās, atraduši Ukrainas blogeri. Viņi gatavojas izveidot interneta veikalu "Вилочка", kurā it kā iespējams iegādāties Gruzijā "atbrīvotās" mantas.

"Livejournal" lietotājs (vietējā klona apdzīvotāji tur varētu pamācīties kreativitāti) "nemyrych" publicējis e-veikala pirmās lapas skici, kurā starp piedāvātajām precēm ir atrodami gan gruzīnu dimplomātiskie auto numuri un kamuflāžas tērpi, gan arī zelta dakšiņas, kurpes, kalnu velosipēdi, lietoti tualetes podi un citi labumi. Interesanti, ka dizainā iekļuvusi arī Rīgas šprotu bundža. Ar šo ironisko soli autors, kuram radušies daudzi sekotāji, kas turpina izvērst tēmu, vēlas izrādīt atbalstu Gruzijai.

Kā veikala īpašnieks norādīts Krievijas Azsardzības ministrija, norādot, ka veikala izveidē nekādas tiesības nav ievērotas. Informatīvo atbalstu nodrošināšot telekanāli "Pervij" un "RTR", kā arī avīze "Komsomoļskaja Pravda".

Šis "startapa" stadijā esošais un, visticamāk, par tādu tālāk arī neplānotais projekts jau izraisījis asu Krievijas interneta lietotāju un arī mediju reakciju, kas, protams, nodrošina tam arvien lielāku popularitāti.

7 komentāri:

  1. ak mans dievs, tas ir tik nenormāli kreatīvi, ka es lieku biksēs šķidru!

    /affair

    AtbildētDzēst
  2. nesapratu kāds tam visam sakars ar to ka ukraiņi esot kreatīvi bet "vietājā klona apdzīvotāji" nē?
    vai patiesi tu vēl ar vien nespēj samierināties, ka ir cilvēki, kuriem tu nepatīc?
    vai visos tavos turpmākajos rakstos tu pieminēsi cik slikti ir klab.lv lietotāji, bet visi ir kruti?

    AtbildētDzēst
  3. Ja tas turpinās ģenerēt statistiku tā, kā līdz šim, tad noteikti pieminēšu.

    AtbildētDzēst
  4. tev vīrietība arī ir tik gara, cik no malas izskatās?

    AtbildētDzēst
  5. Tad jemery tu kļūsi vnk nebaudāms, jo cik esmu te skatijusies ir diezgan interesanti raksti, bet ja tu sāksi visos viņos pīt iekšā cibu tad kļūsi pat par tādu kā reklāmu viņiem. vispār super!! Paldies!!
    bet tavi raksti būs vairs nebaudāmi, pat šajā rakstā, kur mini to, jau vispār nodzen kkādu vēlmi lasīt.
    Pats uz sava rēķina statistiku nespēj palielināt? tik ar lodzinja un cibas palīdzību?

    AtbildētDzēst
  6. Esmu izlēmis izveidos atsevišķu blogu ar ierakstiem tikai par Cibu. Cibiņu patstāvīgais cepiens nodrošinās augstu apmeklējumu, apmeklējums - reklāmas, bet reklāmas - pīrādziņus. Un miers mājās ;) Turklāt nenāksies šeit nabadziņus ķengāt.
    Žilbinošs plāns, man šķiet.

    AtbildētDzēst
  7. Pagaidām tavs 'sabiedrisko attiecību' ķēriens nešķiet diez ko prasmīgs. Varbūt vajag vairāk pieredzes, nevis vecāku naudas, lai varēt sevi saukt par PR speciālistu.

    AtbildētDzēst