sestdiena, 2008. gada 5. jūlijs

Šūpojos ritmos un gatavojos lidojumam..

Tikai maziņš ieraksts, lai nebūtu tā, ka mūzika mani galīgi atrauj no pasaules :)

Kā jau iepriekš minēju, visu šo nedēļu dzīvojos par festivāla "Rīgas Ritmi" koncertiem. Varbūt ne tik intensīvi (teju 24h dienā) kā pagājušajā gadā, bet ne mazāk kvalitatīvi. Vismaz trīs no apmeklētajiem koncertiem ir bijuši tiešām fantastiski un pozitīvā enerģija ir uzkrāta ilgam laikam. Šodien, starp citu, ir festivāla pēdējā diena un Kongresu namā 18:00 un 21:00 būs vēl divi koncerti. Iesaku ikvienam!

Rīt no rīta toties došos uz Siguldas pusi, lai uz dažām minūtēm paceltos gaisā iekš Aerodium vertikālā vēja tuneņa. Līdz šim vēl nav nācies tur lidot un tagad, kad man ir iedāvāta tāda iespēja, esmu mazliet norūpējies par savas ne pārāk veselās muguras reakciju uz šādu slodzīti. Cerams, ka viss būs ok un mājās atgriezīšos dzīvs un vesels.

Ak jā, atšķirībā no liela vairuma rīdzinieku, dziesmu svētkos nepiedalīšos nedz kā dalībnieks, nedz arī kā skatītājs. Kaut kā nebija vēlmes iesaistīties visā tajā jandāliņā ar biļetēm. Īsti nesaprotu Kultūras ministrijas politiku - vai nu ir jānodrošina kaut kāda caurskatāma sistēma, kas nosaka, kam tiek šīs tik ļoti deficītās biļetes vai arī jāuzliek tām cenas, kuras būtu balstītas uz pieprasījumu. Respektīvi, manā skatījumā biļešu cenām būtu jāsākas no Ls 30 vismaz. Pārdod par sīceni mantu, uz kuru pieprasījums ir maksimālais, kāds vispār var būt, un tad brīnās, ka biļetes var nākamajā dienā par 100ls nopirkt..

1 komentārs:

  1. Un tagad pastāsti, kā gāja tajā lidošanā. Gribētos zināt, kā tas ir... :)

    AtbildētDzēst