piektdiena, 2008. gada 8. februāris

Šajā nedēļas nogalē - uz Barcamp Baltics!

Blogeru aprindās diez vai kādam vēl nav zināms, ka šajā nedēļas nogalē, no 8. līdz 10. februārim viesnīcā Reval Hotel Latvija norisināsies visnotaļ grandiozs web un jauno mediju pasākums - nekonference "Barcamp Baltics 2008".

Arī es plānoju piedalīties un uzstāties - runāšu par blogu izmantošanu sabiedrisko attiecību kampaņās. Gribu sīkāk iztirzāt savā ziņā leģendāro pagājušās vasaras gadījumu, kad, pirms legālās lejupielādes servsa Boms.lv palaišanas, pēc manis publicētās informācijas šajā pašā visnotaļ pieticīgajā blogā, sākās diez gan grandioza informācijas plūsma, kuras rezultātā vēl šodien lielākajos Latvijas bittorrent serveros nav atrodama Latvijā radīta mūzika, kas kā reiz ir rezultāts, kuru gadiem ilgi nebija izdevies panākt mūsu mūzikas izdevniecībām.

Sākumā gribēju taisīt garu prezerntāciju, bet tad sapratu, ka interesantāk būs uzstāties "Pecha Kucha" ietvaros, kur katram runātājam atvēlētas tikai 6 minūtes un 20 slaidi. Skaidra lieta, ka nekādas prezentācijas vēl nav, tā kā starp tusiņiem būs jāatrod laiks sameklēt kādas izteiksmīgas ilustrācijas.

Tā kā drīzumā plānoju pacelt šo blogu jaunā kvalitātē, kā arī izbīdīt vēl pāris jaunus web projektus, ar interesi gaidu iespēju uzzināt jaunākās tendences un gūt jaunu pieredzi no pieredzējušiem profesionāļiem.

Cerēsim, ka viss izdoies un pasākums tiešām būs saturīgs.

Tiekamies Barcamp'ā!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru