pirmdiena, 2007. gada 11. jūnijs

"Nosaki dziesmas cenu pats!" iekš BOMS.LV turpinās!

Ņemot vērā to, ka divās jaunā Tildes interneta veikala BOMS.LV akcijas "Nosaki dziesmas cenu pats!" dienās ar iespēju legāli lejupielādēt Latvijā radīto mūziku iepazinās vairāki tūkstoši cilvēku, vienojoties ar Latvijas mūzikas izdevniecībām, pieņemts lēmums akciju pagarināt līdz pat 17. jūnijam.

Ko tur dod?

5 jebkuras no pieejamajām dziesmām par tādām naudiņām, kādas esat gatavi atdot konkrētajam mūziķim. Izvēles amplitūda- no o,1 līdz 0,95Ls. Ierakstu kompānijas akcijas laikā savu daļu neietur, visus autoratlīdzību maksājumus un bankas komisijas sedz Tilde un naudiņa pilnā apmērā nonāk pie mūziķiem.

Samaksāt var ar jebkuru kredīt/debet karti vai "CityCredit". Vai arī ar SMS, bet tad tikai pēc pilna cenrāža.

P.S. Jā, es tur strādāju un jā, tāpēc arī reklamēju. Un jā, man liekas, ka tiem, kas piratizē vietējo produkciju, kājas būtu jāizrauj..

10 comments:

  1. Neiereģistrējos gan, bet nekur neatradu infu par dziesmu pirkšanu. Ir kāda cerība uz hanzanet ātrajiem maksājumiem? Arī prātvētras jaunākie albumi nemanījās tur... :( Jācer uz kvantitātes palielināšanos tuvākajā laikā.

    AtbildētDzēst
  2. "naudiņa pilnā apmērā nonāk pie mūziķiem"
    Rozenštrauham, Zāberam u.c., kas nesagaidīja dižveikala boms.lv atklāšanu, Džeremijs, atkarībā no nopelnītās summas, uzceļ pieminekli vai tikai noliek puķīti.

    AtbildētDzēst
  3. To aigars.
    Visa info par pirkšanu ir iegūstama piereģistrējoties.

    Ar Hanzanet ir noslēgts līgums, bet vēl ir dažas neatrisinātas tehniskas lietas. Drīzumā būs.
    Saturs, protams, arī papildināsies.

    AtbildētDzēst
  4. jeremy, kā ir ar autortiesību noilgumu? cik gadi paiet, kad autoram/viņa mantiniekiem vairs nepienākas autortiesības atlīdzība?
    kam tādā gadījumā nauda aiziet?

    AtbildētDzēst
  5. Vari lūdzu atstāt savu skype niku?

    AtbildētDzēst
  6. Autortiesību noilgums Latvijā šādiem darbiem ir 70 gadi :)
    Par tiem darbiem autortiesības laikam nav jāmaksā autoriem.
    Izpildītājiem jau tāpat ir.

    AtbildētDzēst
  7. P.S. Jā, es tur strādāju un jā, tāpēc arī reklamēju. Un jā, man liekas, ka tiem, kas piratizē vietējo produkciju, kājas būtu jāizrauj..


    Tātad tomēr nepērk, riebīgie kājainie pirāti!

    Iesaku nevis noraut kājas, bet gan sabojāt dzirdi! :-))

    AtbildētDzēst
  8. :) Pērk pietiekoši labi tādam jaunam servisam. Mans uzdevums nav pārdošanas veicināšana, bet gan boms.lv asociēšana potenciālā patērātēja apziņā ar iespēju legāli lejupielādēt latviešu mūziku.
    To, lai tie, kas zog, pirktu, būs jāpanāk citiem un tas būs dikti ilgs process. Es nenoloju liekas ilūzijas par saviem līdzpilsoņiem :)

    AtbildētDzēst
  9. Piedod, Jeremy, bet vakar salīdzināju boms.lv un doremi.lv.
    Secinājums: neskatoties uz visām akcijām, 'nosaki lētāku cenu pats' u.t.t. turpmāk izvēlēšos tikai doremi.lv. Kādēļ? Tikai tādēļ, ka tur nav nepieciešama reģistrācija un ielogošanās pie katras vēlēšanās pirkt dziesmu, tādēļ, ka tur ir iespējams saglabāt anonimitāti, tādēļ, ka nav vajadzīgs izmantot internetbanku, un tādēļ, ka vnk nosūtot SMS un ievadot kodu var legāli lejupielādēt interesējošo skaņdarbu, un tas man ir krietni vien ērtāk, lai arī mazliet dārgāk, bet vismaz nav jāatceras lietotājvārds, parole un vēl tur sazin kas.

    AtbildētDzēst