pirmdiena, 2007. gada 31. decembris

Gadumija blogam un sev

Principā nekas būtisks jau nemainās - vien vairāk cipari kalendārā. Lai nu kā, 2007. gads ir teju noslēdzies. Gads, kāda nebūs vairs nekad, jo tieši tajā tapa pirmais ieraksts šajā blogā.

Kopš 15. aprīļa vairāk nekā 25000 unikālo apmeklētāju ir uzskatījuši par vajadzīgu šeit ielūkoties. Cerams, ka viņiem izdevās atrast meklēto.

Šī gada laikā blogā nekādas milzīgas izmaiņas nav notikušas - vien eksperimentēts ar dažām komentēšanas fīčām, teksta reklāmām un vēl dažiem sīkumiem. Rakstīts ir gana ņipri - pavisam 152 raksti.

Jau ilgāku laiku esmu nopietnas izšķiršanās priekšā - atmest visai šai blogošanas padarīšanai ar roku vai arī pacelt to jaunā līmenī. Galu galā ir nopirkts jauns .lv zonas domēns, tiek strādāts pie jauna dizaina un satura koncepcijas. Lai arī sākotnējais plāns bija ar to visu tikt galā līdz šodienai, diemžēl to nav izdevies paveikt un vēl pāris mēnešus blogs pavadīs vecajā izskatā. Labs nāk ar gaidīšanu :)

Gadumija pašam? Nekādu emociju. Viss notiks tā, kā ieplānots un ja nē, vai gan ir vērts par to satraukties?

3 komentāri:

  1. Iesaku blogu attīstīt. jo šis blogs izceļās tieši saturiski, un būtu žēl zaudēt iespēju to lasīt.

    AtbildētDzēst
  2. Turpināt! Tā jau dievzemītē nav ko palasīt, un vēl vienu no retajiem sakarīgajiem vietņiem te ciet klapēsi. Tauta var nodarīt miesas bojājumus par tādiem gājieniem, jā jā!

    AtbildētDzēst
  3. Vienlaga uz ierakstu kvantitāti, 17 gadīga bērna līmeņa ierakstus labāk slīcināt uzreiz.

    AtbildētDzēst