ceturtdiena, 2007. gada 11. oktobris

Lasītāj, atbalsti mani Sarkanais.lv stāstu konkursa finālā!

Pirms kāda laika jau rakstīju, ka ar savu darbu "Augšāmcelšanās" piedalos Sarkanais.lv romantisko un erotisko stāstu konkursā. Nu ir pienākusi šī konkursa fināla fāze, kurā ar jūsu palīdzību esmu iekļuvis arī es un man arī šobrīd ļoti noderētu manu lasītāju atbalsts cīņā par smuko iPod Shuffle.

Viss kas jums ir jādara, ir jāaiziet uz Sarkanais.lv un augšējā labajā stūrī jāieliek ķeksis pretī manam nikam - Jeremy.

Kāpēc jābalso tieši par manu stāstu? Jo 1) tajā ir vismazāk seksa un sekss, kā zināms, šodien visiem jau ir apnicis; 2)tas ir literāri visnostrādātākais; 3)ja man būs tas mūzikas verķītis, es būšu priecīgs, un priecīgam cilvēkam ir lielāks entuziasms rakstīt un darīt visādas foršas lietas :)

Pasteidzies, konkurss noslēdzas 17. oktbrī 14.00!

9 komentāri:

  1. lai balso par to kas labaak patiik.
    nevis ar atpaziistamiibas atbalstu izsist sev ipodu.

    AtbildētDzēst
  2. Labrīt, vai es teicu, ka jābalso par to, kas nepatīk? :D

    AtbildētDzēst
  3. zin tagad speciāli nobalsotu par citu, kaut arī varbūt tavs patiktu labak, jo tas taču ir jau izaudzis kretīniskos apmeros, ka visos konkursos uzvar nevis labākais, bet tas, kuram visvairak draugi aiz ausīm pavelk. Lūk!

    AtbildētDzēst
  4. Vai tiešām mani lasa pilnīgi idioti? :(

    AtbildētDzēst
  5. Labrīt, Jeremy sarkanais ir par seksu, tad kāpēc gan ir jābalso par tavu neseksuālo rakstiņu? Konkurss ir smieklīgs, baudi dzīvi un neaizmirsti, ka esam latvieši un diez vai mēs tā no labas sirds gribētu, ka tev tiek tā mantiņa :D
    Tavu pēdējo komentāru uztvert personīgi? :P

    AtbildētDzēst
  6. Pasmējies par mani. Tagad es pasmiešos par tevi.
    Balsošu izmantojot TOR un ne par tavu rakstu.
    Spēks :D

    AtbildētDzēst
  7. BH, uz priekšu. Es nezinu, kas tas TOR tāds ir, bet tas, ka tur masīvi tiek balsots no proxylistēm, tāpat ir skaidrs. Tas, ka tieši uz Tevi var attiecināt manis teikto par idiotiem lasītāju vidū - arī..
    Pasmejos vēlreiz ;)

    Anonīmam - tas nav sexstoriju konkurss, ja nepiefiksēji. Lasiet taču un balsojiet, par ko gribat.. Tāpat kā es aicinu balsot par to, ko es gribu ;)

    AtbildētDzēst
  8. aga man skaidrs ieraksta motiivs podaa

    nju nju - vai tad taa var ;-)

    rakstiitaajs jau dziivo no lasiitaaja nevis no rasktiishanas ;-)

    p.s. taa vaarda paarbaude mni nobeigs

    AtbildētDzēst
  9. kāds rakstnieks, tādi lasītāji, jeremy :D Turklāt lašītājus par idiotiem nav diez ko gudri nosaukt. Piekrītu komentāriem, protams, izņemtot tavējos.

    AtbildētDzēst