trešdiena, 2007. gada 12. septembris

Jeremy piedalās Sarkanais.lv rakstu konkursā

Sexblogs Sarkanais.lv, par kura stagnēšanu es vēl nesen rakstīju, acīmredzami cenšoties atsvaidzināt savu saturu, ir izsludinājis literāro konkursu, kurā lasītājus lūdz pieteikt savus stāstus, esejas, dzejoļus un citas formas darbus ar romantisku vai erotisku saturu. Darbam, kas lasītāju balsošanā tiks atzīts par labāko, tiek solīts "iPod shuffle".

Kā cilvēks, kurš laiku pa laikam mēdz kaut ko uzrakstīt, es nevarēju noturēties pretī kārdinājumam, un iesūtīju konkursam vienu mazliet nepatiesu stāstu par kādu romantisku iepazīšanos.

Ja nu jums ir vēlme veltīt tam 5 minūtes sava dārgā laika, tad izlasiet un vēlams arī novērtējiet (tieši zem virsraksta) šo manu mēģinājumu pasmieties par tiem, kuri ik vakaru ir gatavi rast jaunu mūža mīlestību kādā krogā vai tamlīdzīgā iestādījumā. Paldies jau iepriekš.

"[..]Žilbinoša saules gaisma ielauzās manā galvā kā nagla ielaužas koka dēlī pēc saskarsmes ar pamatīgu āmuru. Tomēr šī uzliesmojuma radītais apstulbums neturpinājās ilgi un manai labajai acij nenācās grūti identificēt objektu, kas bija uzlicis apgrūtinājumu tās kreisās puses līdzinieces darbībai un, kā izrādījās, bija vainojams arī pie iepriekšminētās savādās lumpačošanas un knābieniem.
Tā bija pīle. Visnotaļ labi barots Anas Platyrhynchos vīrišķais eksemplārs, kura viena plezna rādījās iekārtojusies vietā, kurā pēc tiesas un taisnības pienāktos gozēties manam kreisajam redzoklim, kamēr otra tā vien aicināja degustēt tās garšas īpatnības. Nelikdamies traucēties, pīle turpināja darīt to, ar ko acīmredzot bija nodarbojusies jau labu laiku - ar knābi šņakarēt pa mana kakla apvidu. [..]"

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru