piektdiena, 2007. gada 7. septembris

Kas noticis ar seksblogu Sarkanais.lv?

Būdams viens no tiem, kurš visskaļāk bļaustās par to, ka lielākā daļa Latvijas blogeru to vien dara, kā raksta cits par citu, es, pats par sevi pasmīnot, tomēr atļaušos publiski paraudāt par to, ka mums - cītīgajiem blogu lasītajiem - acīmredzami ir kļuvis par vienu prieciņu mazāk.

Par ko es?
Protams, ka par to, ka seksblogā Sarkanais.lv jau vairāk nekā nedēļu nav neviena jauna ieraksta.


Zinot, ka šim "Alberts" izveidotajam resursam satura ģenerēšanai tiek (at)algoti vismaz 5 autori, jāšaubās, vai tik ilgs kopīgās klusēšanas periods ir nejaušība. Jo kaut kā neticās, ka visiem autoriem ir 15 gadi un viņi šobrīd cītīgi apmeklē latviešu literatūras stundas, tādēļ nevar dalīties savās pārdomās par starpbrīdī mājturības kabinetā īstenoto vienu fikso. Visticamāk, projekta radītāji tomēr ir ievērojuši ierakstu kvalitātes un apmeklējuma straujo kritumu, kā arī ārkārtīgi negatīvo lasītaju reakciju komentāros un pieņēmuši lēmumu kaut ko mainīt.

Vai ar to pašu vienam pēdējā laika seksblogu buma flagmaņiem būs pienācis gals, vai arī tas atgriezīsies jaunā kvalitātē, to zina vien mr_babe un citas mazās beibes, kā arī droši vien viņu Onkulis.

UPDATE:

Kā reiz pēc šī ieraksta jauns pousts kā reiz ir parādījies, turklāt krietni saturīgāks par visiem iepriekšējiem. Tas priecē ;)

6 komentāri:

  1. Pēdējā rindkopa man patīk. :) 10 punkti!

    AtbildētDzēst
  2. bljin - tiinju zvaigzne jeremy... atradi par ko citus nosodiit. citam acii skabargu ieraudziis, pats savaa nee.

    AtbildētDzēst
  3. es jau pa sho teemu izteicos - ja raksti ne par to ko pac "izdziivo" tad vainu esi liels maakslinieks vai liels haltuurists

    uz maakslu tas pasaaciens nevilka ... nekaada dabiskuma ar ne


    imho ja rakstiitu to ko izjut buutu ne tik sherps pasaakums, drusk mazaak koloriita un "viens fixais"mosh retaak kaa ziemassveetki, bet nu patiesums atsveertu ;-)

    cerams ka beigu galaa nonaaks pie kaa pozitiiva
    /taa burtu kombinaacija mani nobeigs/

    AtbildētDzēst
  4. "Zinot, ka šim "Alberts" izveidotajam resursam satura ģenerēšanai tiek (at)algoti vismaz 5 autori, jāšaubās, vai tik ilgs kopīgās klusēšanas periods ir nejaušība."

    Šoreiz gan laikam zinašanas ir nepilnigas, jo es par to (at)algošanu nebutu tik parliecinata ;)

    AtbildētDzēst
  5. tad nav briinums ka raskti apraavaas - pikjis beidzaas!

    Jeremy muusu ceriibas izpleen aatraak kaa apaljie inflacijas uzpluudos ;-/

    p.s.
    taa vaarda paarbaude mani nobeigs #$$)%@#@&$

    AtbildētDzēst
  6. luxus nezinu kas tur iisteniibaa bet sheit nu luuk patiesiiba

    http://209.85.129.104/search?q=cache:obwYJQrzIrAJ:www.cv.lv/new_tp/tp_detail.php%3Ftp_id%3D42510%26i%3D34%26page%3D1%26par%3Dsisestati%26otsisona%3Dalberts+sarkanais.lv+alberts&hl=lv&ct=clnk&cd=4&gl=lv&client=firefox-a

    ja soliija bet nesamaksaaja pashi vainiigi - varam tikai pasmaidiit otrreiz ;-)

    p.s.
    #$^%^()*(& vaarda paarbaude mani nobeigs

    AtbildētDzēst