piektdiena, 2009. gada 24. jūlijs

Klubs KEFĪRS - kas tas ir?

Piena produktu ražotāji un mīļotāji var līksmot - kopš 24. jūlija Rīgā ir par vienu izklaides vietu vairāk. Klubs-bārs "Kefīrs" atrodas burtiski blakus (nudien, pāris metrus blakus) šīsvasaras absolūtajam hitam - bāram "Piens". Piedalījos šīs jaunās iestādes atklāšanā, tāpēc izlēmu padalīties iespaidos.

Negribu izplūst garos aprakstos, tāpēc, teikšu kā ir - "Kefīrs" ir tik pat lielā (mazā) mērā klubs, kā mans karsti mīļotais "Coyoty Fly", nu kura, šķiet, tas aizguvis gan vizuālo tēlu, gan konceptu. Kādreizējo Vecrīgas populārāko burziņvietu šeit atgādina gan taisnstūra bāra lete telpas vidū, un nelielais attālums līdz sienām jebkurā virzienā, gan arī galdiņi un niecīgā deju grīda. Tieši par pēdējo vislielākā sāpe, jo līdz šim pieejamā informācija vēstīja, ka "Kefīrs", atšķirībā no sava kaimiņa, būšot vairāk klubs, nekā bārs, un ka tādejādi cilvēki varēšot migrēt no tā deju grīdas uz "Piena" dīvāniem. Pupu mizas! Vismaz pagaidām (varbūt plānotas vēl kādas telpas?) "Kefīrs" diemžēl ir vēl mazāks bārs, turklāt krieni blāvāks un garlaicīgāks savā interjerā.

Jāievieš arī skaidrība par to, vai "Kefīrs" jelkādā veidā ir saistīts ar "Pienu". Ja neskaita kopīgās kāpnes, nekādas saistības šīm abām vietām nav - "Kefīra" īpašnieki vienkārši ir (visticamāk, ārkārtīgi veiksmīgi) uzsēdušies uz astes pionierim, kas uz Aristīda Briāna ielu 9 taciņu iestaigāt licis nevienam vien pilsētas tusiņu mīļotājam. No vakardienas sarunām "Pienā" bija skaidrs, ka tā īpašnieki ir pamatīgi apvainojušies par šo negaidīto konkurenci (vakar "Kefīra" viesus konsekventi nelaida "Pienā"), taču, manuprāt, tas ir nevietā.

Reāli divas dažāda profila izklaides vietas vienā lokācijā, uz kuru nekas cits cilvēkus nepiesaista, spēs nodrošināt lielāku apmeklētāju plūsmu, nekā viena. Skaidrs, ka par spīti nepiemērotajām telpām, "Kefīrs" vienalga sevi pozicionēs kā klubu (vai arī viņiem nav variantu), savukārt "Piens" pa lielam ir "čills". Tas nozīmē, ka uz Briāna 9 dosies gan dejot, gan "čillot" gribētāji, turklāt tie vakara gaitā planēs no vienas vietas uz otru. Samazināsies problēmas ar tualetēm (starp citu, "Pienā" tagad ir 2 meiteņu tualetes un vairākvietīga džeku tualete), rindām pie bāra (dzērienu cenas ir identiskas), rindām pie durvīm (ziemā nebūs jāsalst), kā arī garlaikotu "koijotu" publiku "Pienā", kuri tagad varēs atrast sev patīkamāku muzikālo fonu.

Skaidrs, ka ir muļķīgi izdarīt paliekošus secinājumus pēc pirmās dienas, kad daudz kas vēl nav līdz galam noslīpēts. Es ticu, ka "Kefīrs" atradīs savu publiku, un ar to tikai palīdzēs "Pienam" (vakar tur bija fantastiska ballīte). Tāpēc jācer, ka abu vietu īpašnieki spēs nogludināt attiecības un sadarboties, lai padarītu mūsu galvaspilsētas visnotaļ pliekano izklaides dzīvi interesantāku.

50 comments:

  1. kādēļ tev šķiet, ka Piena īpašnieki bija apvainojušies? Manuprāt Pienā arī iepriekš nelaida visus pēc kārtas, kādēļ lai tagad būtu citādāk?

    AtbildētDzēst
  2. Man likās ka Kefīrā cenas ir augstākās (jo par 5 tekilām tur samaksāju 10 Ls, bet par 6 tekilām Pienā tikai 9 Ls), bet varbūt tas bija tikai pirmās dienas nesakārtotība, un nākotnē tas mainīsies.

    Par to kursēšanu no viena kluba uz otru - man gan gribētos domāt ka tas nenotiks, kaut vai aiz tā fakta, ka publikas, iespējams, atšķirsies, un Pienā netiks laisti iekšā blakus kluba tusētāji, bet Piena tusētāji, iespējams, paši neies uz Pienu. Tā vietā lai būtu draudzīga publikas apmaiņa, iespējams, būs diezgan liela distancēšanās. Bet nu redzēsim, pēc pirmās dienas nevar neko spriest.

    Katrā ziņā Kefīra uzsēšanās uz astes Pienam nav slikts gājiens no biznesa viedokļa, vai ne?

    AtbildētDzēst
  3. Esmu sajūsmā par Kefīra stratēģiju - normāls cērmju mārketings (ieperināties ar barību pilnā kunģī).

    Neievēroju šo: "tā [Piena] īpašnieki ir ārkārtīgi apvainojušies par šo negaidīto konkurenci (vakar "Kefīra" viesus konsekventi nelaida "Pienā")... hehe, piekrītu, ka tas būtu nevietā :)

    Par pašu jauno klubu neko pateikt nevaru, es neko no tā visa nesapratu - kaut kas skanēja, bija karsti, rindas pie bāra, meitenes ar saceltām krūtīm.

    Un vēl - būtu interesanti, ja sāktos battls starp abām vietām (Piens VS Kefīrs). Ar gara acīm jau redzu lozungu: Kefīrs ir tikai saskābis Piens. Ko saki?

    AtbildētDzēst
  4. Tata: jo es 1)runāju ar tiem cilvēkiem, kas ir apvainojušies; 2)es biju klāt, kad tos cilvēkus, kas aizgāja no Piena iepētīt Kefīru, nelaida atpakaļ, tieši tā arī motivējot. Kad ap pusnakti Kefīrs bija stāvgrūdām pārbāzts, un cilvēki mēģināja tikt tukšajā Pienā, tur laida iekšā tikai dažus izredzētos (mani ieskaitot, labi cilvēki tie Piena ļaudis, nav apvainojušies :D).

    Artūr - nezinu, atšķirīgas dzērienu cenas būtu debila stratēģija, turklāt vismaz rumkola viskijsula maksāja vienādi.

    Edij - no biznesa viedokļa cepuri nost, malači, ka to dabūja cauri. Kā jau teicu, noteikti būs tur sava auditorija un tas ir labi, jo mums reāli trūkst jaunu vietu.

    AtbildētDzēst
  5. Pats esmu Piena fans un tur piestaigaju jau no pirmajām dienām, bet ja godīgi tad tam iekšā laidējs (ar brillītēm) gan ir bisķīt sviestā sagājis. Uzvedās kā tād apvainojusies meitene, kuru čalis pirmajā randiņā nepaņēma priekšā tā kā viņa to vēlētos :)
    Vienreiz mani neielaida ar tekstu "ej uz savie kojotiem", kaut gan tur savu kāju neesmu spēris un tāda publika mani galīgi nesaista. Ir redzama tendence, ka Piens jūtas ļoti elitārs iestādījums un zvaigņu slimība to ir diez gan skārusi. Bet man likās ka tādā īstā chill vietā tevi nevērtē pēc apģērba un nākot uztver Tevi pozītīvi, līdz esi lici par sevi iespaidu mainīt, bet nu laikam šeit tās vēl ir tikai tālas un cēlas domas...

    AtbildētDzēst
  6. Kopš pie Piena ir facecontrol un nelaiž visus gribētājus iekšā ir tikai labāk, nav tik ļoti pārbāzts, un esi par 99% drošs ka publika būs ok.

    AtbildētDzēst
  7. Par to ka ir vajadzīgs facecontols jau neviens nestrīdas. Tam čalītm gan neduadz vajadzētu nokāpt no saviem augstumiem. Paši savu facecontrol kritēriju ir definējuši kā rockrolls, tur nu gan viņi ir trīs priedēs apmaldījušies. Tagad izskatās ka kritērijs lai tiktu iekša, ir wanna be alternatīvs. Tā pat tur iekša ir 50% pokemoni košās drēbītēs.

    Rocknrolls dzīvo Rockn'Riga.

    AtbildētDzēst
  8. forever piens- no biznesa viedoklaa-kefiirs riikojaas sadistiski-nekorekti.. ja ne vietas zinaa tad noteikti nosaukuma zinaa tas ir lloti neveiksmiigs gaajiens.. fui-kefiiram....
    un apsargs ar brilem nav ne vainas--- kruts ccalis

    AtbildētDzēst
  9. attureshos no piena produktiem

    AtbildētDzēst
  10. vakar kefīrā bija superīga balīte, pienā gan neesmu bijis.

    AtbildētDzēst
  11. Katrā ziņā nosaukums saistās ar pornogrāfiju

    AtbildētDzēst
  12. Kefīrs?
    Kefīrs nosmeļ visus to, ko neielaiž Pienā un tādu ir daudz!

    Kefīrs?
    - Nepatika grīda, nu bezgala lēta,
    - Mūzika nepiepilda zāli, nav akustikas,
    - Baigi tumšs
    - Bārmenes strādā nereāli lēni, podziņas varētu spiest arī ātrāk,
    - meitenes klubā gan ir tīrī tā neko :)
    - Mūzikas izvēle 24. 5dien. nekonkrēta - Sākot ar PV līdz Pussy Cat dolls, un "Katnadžo".

    Mans rezumējums?
    Kefīram vēl nav garšas

    AtbildētDzēst
  13. Starp citu,
    Vai Tā ir bijusi sakritība vai arī kāds labs draugs palūdza reģistrēt?

    Domēna vārds www.klubskefirs.lv ir reģistrēts uz Jāņa Poļa vārda ; )

    AtbildētDzēst
  14. Par domēnu - reģistrēju, lai kāds cits nenosmeļ, kā tas gadījās ar Pienu. Tur būs Kefīra lapa.

    AtbildētDzēst
  15. Loti nepatika kefīrā tas ka dziesmas ļoti bieži atkārtojas. Bet citādāk varu pateikt ka kefīrs ir tāda klubīgāka vieta. Varētu teikt vairāk jauniešiem, kā nekā gan bārmenis Dāvis, gan DJ,s gan apsargs ir pārnakuši no Salt,n,Pepper uz Kefīru. nu ar laiku jau redzēs kā kefīram ies un kā viņi ar Pienu sadalīs mērķauditoriju.

    AtbildētDzēst
  16. spriezot pec pasa dzirdea un atsauksmem Kefiram bus reali udigs muzons un sliktakie DJ kad blakus pienam bus otradak tapec kefiristi gribes iet uz Pienu bet netiks, pienisti nekad negribes iet uz Kefiru kaut tiktu :)

    AtbildētDzēst
  17. Kas tas Dāvis vispār tāds ir? Vai tad viņš pats kaut ko var izdomāt, kā tikai kādam uz astes uzsēsties. Līdz šim bija ievērojams tikai ar to, ka uzmeties Zanderam par draugu. Tagad arī var cerēt uz šito klientūru, jo Zandera grūpijas spieto tur, kur strādā Dāvis.:):)

    AtbildētDzēst
  18. Dāvis ir reāli foršs čalis un es viņam vēlu visu to labāko, jo tieši pie viņa "Casablancā" ir aizvadītas labākās ballītes manā mūžā. Es gan īsti nezinu, tieši cik liela ir viņa saistība ar Kefīru, respektīvi - vai viņš tur ir daļā vai kā.

    AtbildētDzēst
  19. Kefīrā - ļoti laba mūzika bija 24.07.super Dj!!Un laba atmosfēra!
    Tā turēt!

    AtbildētDzēst
  20. Ir vēl daudz lietas kas jāpieslīpē, bet bārmeņi un muzons , manuprāt bija ok!

    AtbildētDzēst
  21. Skaidrībai par bārmeņiem. Kefīrā ir divi bārmeņi - Dāvji. Viens nāk no Salt'n'pepper, otrs no Fīlinga.

    AtbildētDzēst
  22. Kefīristiem tas ir tikai sākums- pagaidām vēl "taustās", bet ir cerība, ka aizies :)

    AtbildētDzēst
  23. salt-n-pepper Dāvis ir bārmenis elementā, bet tā dēļ vien iet uz labo pusi, kad uzkāpts pa kāpnēm... ja nu netikšu garām feis-kontrolei un draudzene vilks uz ķefīra pusi.. :)

    AtbildētDzēst
  24. Piens ir iecepies :D
    Foršs ir Piens un nav ne vainas arī Kefīram, tikai vēl interjers un šis tas jānoslīpē, bet tos pirmos kucēnus jau neslīcina :) gan jau aizies :)
    un jā gan piena apsardziņš ir foršs un visnotaļ stilīgs čalis, bet ar viņa facecontrol sistēmu gan ir tā interesanti, pati līdz šim pa blatam veioksmīgi esmu tikusi iekšā, bet esmu dzirdējusi gan ka papēži pa augstu un bikses nav smukas :D Nu nav jau tā labākā attieksme un protams, jebkurš sevi cienošš čalis negrib stāvēt tajā rindā kā idiots un vēl pēctam netikt iekshaa. piens pashi vainiigi, jo bija jau sakaapis..
    Dāvjiem nav ne vainas un tikai prieks, ka beidzot paši ir tikuši pie savas vietinjas un tā kā abi ir pro savaa jomaa un ar plašu patstāvīgo klientu loku domāju, ka kefīrs vēl ballīti iegrieziis :)
    patiesiiibaa jo vairaak to party place jo labaak :) nav ko skroboties :)

    AtbildētDzēst
  25. a kaa ir ar ieksa laisanu kefiiraa? :)

    AtbildētDzēst
  26. Vajag vēl arī bāru "Tīrkultūra" un tur uz kultūru spiest baigi. :D

    AtbildētDzēst
  27. Kefīrs Uznjem apgriezienus!!! Cilveku, ka biezs, taj skaita aaraa! 31. jul, 5dien, Vel viena traka ballite ieksh Kefiira. Tikai DJ - Fail ar muuzikas klusuma brizhiem un paaravumiem. Cilveki - mazliet pasivi, nu aktivak, aktivak jakustas, mazliet gan vajag kontrolet ielaizamo cilveku klaastu.

    AtbildētDzēst
  28. Ļoti labs pasākums vakar - apkalpošana super, ātra un jauka! Meitenes mmmm, vienkārši lieliski, neko pielikt neko atņemt:) Vienīgi mūzika nepārāk, ap 4-iem, kad gāju mājās, klubs jau sāka tukšoties, jo sākās kaut kāds tuc-tuc variants un vēl tās pauzes! Bet malači, cerams, ka vieta turpinās attīstīties!!!

    AtbildētDzēst
  29. man ir tikai viens jautājums-kā tad ir jāizskatās lai tiktu Pienā? :D
    Jo esmu dzirdējusi labas atsauksmes par to vietu, bet tā ary neesmu turp aizgājusi... :)

    AtbildētDzēst
  30. Pagoda jeb lapene nav no Kobes (Japan), bet no Suczhou (China) - tas tā zināšanai.
    http://www.lps.lv/Arzemju_sadarbiba/Twinning_datu_baze/?id=34&search=country
    -----------
    Paldies par komentāru tik un tā.
    -----------
    Kefīru jāiet iepētīt, kad būs visi nomierinājušies.

    AtbildētDzēst
  31. Komentēju kā nekompetents intuitīvais - tikai tad, kad dažādumi savienojas, notiek reakcija. Es jūtu, ka abu vietu īpašnieki ir uz vienu, jo tas jau bija biznesa plānā pirms "Piena" atvēršanas. Ja notiktu otrādi, Kefīram nebūtu izredzes, bet Piens spēj pastāvēt arī bez Kefīra. Galu galā - kefīrs rodas no piena un nevis otrādi. Vēl viena lieta ko jūtu - sekos arī paniņas, sviests, siers, krējums (o jā - krējums būtu vieta, kur es aizietu točna) vai vēl kāds piena produkts. Man prieks, ka Rīgā ir govis, kas to visu dod - apņemos tās vēl ilgi slaukt (man gan Piens garšo labāk par Kefīru).

    AtbildētDzēst
  32. nu nevar gan kefiiraa suudzeeties par balliiti :)

    AtbildētDzēst
  33. vakar atkal bija varen laba ballīte!! :)

    AtbildētDzēst
  34. Piena facecontrols ir diivains bez gala :) Kefiru janoverte shodien, tad varu arii komentaat :D

    AtbildētDzēst
  35. jums pashiem smiekli nenāk par to ko esat sarakstījuši :D:D:D (vienam piens otram kefīrs) :D:D:D

    neesmu vēl paguvis aiziet uz kefīru bet pienā toč esu bijis - tas gailis pie ieejas (nu tjipa baigais iekshaa laideejs) pats nesaprot kā ir saģērbies un laikam arī nabadziņam šamējā ir pirmā darbavieta mūžā :D:D:D bet tā klubiņš ar savu publiku un malači !!!

    pirms da jel ko kāds no Jums visiem tirliņiem komentētājiem mūžā pats neko nav sasniedzis, labāk neaizrauties ar komentēšanu. Vislielākie no Jums dirsējiem par abiem klubiem laikam vēl pie vecākiem dzīvo un knapi pusdienām var sagrabināt !!!

    Noteikti aiziešu arī uz kefīru un puiši tiešām malači da jel ko šādos laikos paveicot !!!

    Ja neskaita nemazgājušos apsargu pienā, tad abiem klubiem novēlu ideālu nākotni !!!

    LĀCIS

    AtbildētDzēst
  36. vakar biju Kefīrā! Es teikšu ka tīri ok priekš tā lai aizietu pa lēto piedzerties un izdejoties līdz rītam! Pie Piena atkal bija kaut kāda MEGA rinda.

    AtbildētDzēst
  37. Kāpēc Jānis, kurš parasti ir lietas kursā par jaunām vietām, nav vēl publiski izteicies par Greenwood? :)

    AtbildētDzēst
  38. 6dien pienā briļainais apsargs mus neielaida, un pamatoja tā, ka pienā laiž tikai draugus :)

    Aizgajam uz kefiru un tur apsargs saka : "Pienā laiž tikai draugus, bet kefīrā normalus cilevkus" un kefira baliite iegriezaas ne pa jokam :)

    AtbildētDzēst
  39. Biju shodien garaamejot Kefiiraa, dzeki kraameeja jaunas gaismas un visaadi cik var no malas redzeet visulaik pilnveidojaas.. Taakaa buus nedeeljas nogalee jaapskata ko pa nedeelju uzlabojushi! P.S. pagaashiektdien balliite tur bij lielaaka kaa Pienaa..

    AtbildētDzēst
  40. kafirs - ir labākais projekts bāru vēsturē, ja vien nav tie paši džeki. visu melno darbu paveica Piena pīeristi, kefirs slauc augļus. Varēja gan ātrāk atvērt. Lai nu kā ilgi nevilks tas viss. Trūcigajieem pofig kur dzert, ka tik kas jauns. Zelta jaunatne ir viegli pērkama.

    AtbildētDzēst
  41. Abi bāriņi feini :) Tiesa nav sanācis būt Kefīrā, kad tur ir pārpildīts, tādēļ nevaru salīdzināt apkalpošanas ātrumu, kas Kefīrā bija krietni augstāks. Koktēļi vienlīdzlabi :) Mūzika..vismaz iepriekšējo piektdienu Pienā bija nebaudāma..nu, nedejojama gan (neesmu hausa piekritējs un čīlam izvēlētos citu mūziku, bet nu gaumes atšķiras). Kas skan Kefīrā tā arī nesapratu..laikam randoms no visiem stiliem, bet tam vakaram tas bija labāks variants. Forši, ka klubiņā var paspēlēt novusu, vai arī kādu galda spēli (+pienam). WC: džeku trīsvienība ir samēra interesants veidojums, bet nu noteikti labāk kā nabaga meitenēm..ienāc klubā..stājies rindā :D Kefīrā tomer drusku lielāks plašums :)Face kontrole Pienā ir interesanta..tagad tā atiecināma arī uz dāmām (jaunums LV). Kefīrā tāda brīnuma pagaidām nav..un nevajag. Interjēra ziņa, protams, Piens ir pārāks, ļoti labi izskatās..gaismu izkārtojums, krāsas, mēbeles lieliski - super :) Pagaidām vairāk plusu Pienām, bet Kefīrs ar nav peļams, kā nekā tikai pirmsākumi :)Gaidu ziemu..gribu redzēt kā tiks risināta virsdrēbju problēma. Publika: man pagaidām paveicies ar samērā patīkamiem cilvēkiem abos bāros.
    To Lācis: Neuzskatu, ka cilvēki, kas knapi var sagrabināt naudiņu pusdienām..nav tiesīgi izteikt savu viedokli. Ceru, ka pats esi daudz ko dzīvē sasniedzis ;)Ja vēl nē, tad gan jau nākotnē ;)
    Arč.

    AtbildētDzēst
  42. Par Greenwood neesmu izteicies, jo neesmu bijis . A bijis neesmu, jo daudz strādāju :)

    AtbildētDzēst
  43. Piena facecontrol ir neizdibināms... un nepiekritu Arturam Mednim , ka tas nodroshina 99% OK publiku, jo ne reti ieejot Pienā ir nācies apgriezties un iet prom, JO publika bija TIK "essential" ka..hmm.. kur solītais rokenrols..:D roltons :D

    AtbildētDzēst
  44. es gan gaidu, kad atvērs "Paniņas" vai "Rūgušpiens"... hehe

    AtbildētDzēst
  45. vakar piedzērušos tīņu parāde Kefīrā. Šausmas.

    AtbildētDzēst
  46. PIENS ir okej un KEFIIRS ir okej.
    tasniiba i par to brilljaino i par citiem *atlajushos* tirlinjiem pie PIENA ieejas - DIRSU ZEMAAK NOLAIDIET *atkal atvainojos*
    tas ir par traku - ja saka ka laizh tikai draugus - ir okej - var sarunaat bet tie pekstinji par PRIVAATAJAAM BALLITEEM ir pilniigs marazms tur tu pat uz galvas staavot iekshaa netiksi kau tur nekaa taada iekshaa nav.
    kefiiraa var izdejot kungji pa muti aaraa bet piena var forshi uz terases alinju iedzert kad speeka vairs nav.
    BET VENTILAACIJU GAN VAJADZEETU SAKAARTOT I VIENAM I OTRAM BAARINJAM.

    AtbildētDzēst
  47. Nu čau atkal :)
    Lietas, kas novērotas pa vairāk nekā mēneša Kefīra vēsturi.

    1) Kefīra - gaismas - OK
    2) Daudz bārmeņu - OK
    3) back to scool party - man ar 3jām minūtēm pietika, lai "izbaudītu" nepilngdīgo vairumu, kuri lidoja kosmosā, tonakt 5 reizes vairāk tautas nekā parasti, Kefīrs - lūdzu pievēst uzmanību nepilngadigām personām!!
    4) Vakar apsargs neielada pārīti - puisi ar meiteni, kuri nāca no Piena, aizbildoties ar domu, "ka Jūs jau mākslinieki tāpat neko pie bāra neņemsiet" : DD
    5) pasākumus fočē pats saimnieks, būs weblapa online ar galerijām - viss būs čiki :)

    Go for it, KEFIRČIK! : ))

    AtbildētDzēst
  48. Kefīrā sāk iezīmēties publika (bērni)! Laikam jau arī tam atbilstoša mūzika ! Žēl, biju domājis kad būs kas nopietnāks! :(

    AtbildētDzēst
  49. Pienā ir maģiska atmosfēra, kas mani ik pa laikam velk aiziet uz turieni atkal un atkal, bet bieži izvēlos par labu kārtējam Vecrīgas klubam. kāpēc? lai nav jāsabojā visa ballīšoma pie Piena ieejas! respektīvi, apsargs ir kluba seja Nr1, kas personīgi man nosaka vismaz 50%, vai apmeklēsu konkrēto klubu.. Piena t.s. iekšālaidējs, kurš pats nereti saģērbies kā urla (4strīpainas tirgus bikses, laka kurpes un kartupeļu talkas džemperis - kas par kluba imidža seju!), ir tiešām nepatīkamākais un nelaipnākais apsargs, ar kādu man nācies saskarties! oke, lv apsaredze varbūt nav vēl tik attīstītā ētikas līmenī, bet ārzemēs ir tā - skaista meitene, sekundāri - pilngadīga un skaidrā - visi vārti vaļā, jo tas ceļ kluba prestižu un pievilina publiku (p.s.neuztvert divdomīgi)! tāpēc nesaprotu iemeslus, kādēl man jājūtas kā pēdējam sūdam šitā memļaka priekšā,ja man, sakoptai, skaistai meitenei jāstāv rindā pusstunda un jāskatās, kā man garām laiž pretīgus purnus ar netīriem matiem + vēl komā.. šādu neskaitāmu piemēru dēļ liekas pilnīgas muļķības, ka Piens cenšas nodrošināt bohēmistiski-inteliģentu publiku,,pietam ar tādu nostāju pēc attiecīgā slāņa filozofijas pēc būtības būtu jābūt tolerantiem, kas nozīmētu - pieņemt visus normālus cilvēkus.. tāpēc nebrīnos, ka pēdējo reizi, kad biju Pienā, publika bija kļuvusi vienkārši briesmīga - vieni vienīgi lūpu burzītāji, kas ir augsti tikai savās domās.. vemt gribas.. lai arī klubs kā tāds man ļoti patīk, šitā superizredzēto filozofija mani atgrūž. yak

    AtbildētDzēst