piektdiena, 2007. gada 13. jūlijs

Nekad nefilmējiet kino jūlijā..

Jūlijs pēc metereologu datiem mūsu valstī skaitās vissausākais mēnesis. Tas arī bija viens no būtiskākajiem iemesliem, kādēļ par filmas "Amatieris" uzņemšanas laiku tika izvēlēts tieši šis laiks. Silts un saulains... Yeah, sure...!

Kopš filmēšanas sākuma pa īstam saulaina ir bijusi tikai viena diena un tajā pašā, protams, bija jāfilmē iepriekš ieplānoti un nepārceļami iekštelpu skati.

Par spīti pretīgajiem laika apstākļiem, filmēšana rit savu gaitu, ja nu vienīgi pelēkās krāsas visā būs mazliet vairāk, nekā bija domāts. No šīs nedēļas ir sākusies arī diezgan masīva informatīvā kampaņa presē, tā kā jūs par mums vēl dzirdēsiet :)

Īpaši mxz izvietoju lielu kameras bildi tuvplānā un fokusā, lai papriecājas :) Kamera, cik zinu, ir visnotaļ vienkārša un lēta.

4 komentāri:

  1. Jeremy, es gribu, lai tu nobildē to kameru priekš manis - normāli tuvu un no abām pusēm (un vēlams, asumā) tā, lai es varu izpētīt, kas tur ir, kas pieķibināts klāt, utt. Profesionāla interese :) Būtu baigi labi, ja tā varētu.

    AtbildētDzēst
  2. Lūgtum. Gan jau kaut kad dabūsi arī no otras puses.

    AtbildētDzēst
  3. apollo.lv - atteicos debilo reklāmu dēļ
    delfi.lv - jau tas prikols mēnešus 2-3, tagat arvien biežāk. Pirms nedēļas ar atteicos no tā lietošanas. (delete from bookmarks)
    Ticiet man ir daudz alternatīvu un 50% apmaksātas reklāmas vispār nav jēgas lasīt.

    AtbildētDzēst
  4. Paldies. Kamera vienkārša - tas objektīvu adapteris mani interesēja :)

    AtbildētDzēst