pirmdiena, 2008. gada 8. decembris

Padod tālāk Slakteri!

Es reti kad atļaujos kādu publiski nosaukt par idiotu. Ne jau tādēļ, ka trūktu idiotu, bet gan tāpēc, ka fakta konstatēšana pašu faktu nekādi nemaina. Arī šoreiz es nevienu par idotu nosaukt nevēlos, tā vietā gribētos aicināt šo resursu lasošos un angļu (vai vismaz baltish) mēli saprotošos pilsoņus (un nepilsoņus arīdzan) novērtēt zemāk ievietoto finanšu ministra Ata Slaktera interviju Bloomberg TV visā tās 25 minūšu spozmē, izjust patiesu lepnumu par mūsu valsti, kā arī novērtēt drošās rokas un gudro galvu, kas šajos grūtajos laikos rūpējas par Latvijas naudas maku.

Tāpat aicinu arī padalīties ar šī video saiti arī ar citiem līdzpilsoņiem, jo domājams, ka mums visiem noderētu kolektīvs lepnuma brīdis. Ceru arī, ka videomateriāls ļaus jums apjaust, ka nekādā gadījumā nevajag izņemt ultra stabilās naudas vienības no vēl stabilākajām bankām, un mainīt tās pret jēnām vai iepirkt zeltu. Jo mēs taču esam drošās rokās ;)


8 komentāri:

  1. mjaaa... pēc šitā noskatīšanās varēšu akal naktīs droši gulēt :)

    AtbildētDzēst
  2. Hī spīks ingliš verī vell and novs everīting abaut ekonoiks.

    AtbildētDzēst
  3. Mjā, latviski čalis par kripatu pārliecinošāk runā. :D Nepārliecinoši enivej, bet nu tomēr. Var redzēt, ka valodas barjera traucē izteikties.

    Taču var jau uz to viņa īngliš paskatīties no citas puses - mums ir arī kaudzēm politiķu, kas pat šitādā levelī nehrena nepateiks. Dažs tak joprojām latviski pat šitik nepateiks. :D

    Nu jā, bet par ekonomisko pusi... es laikam neizteikšos labāk, lai nav baigi jācenzē. Es neteiktu, ka pats esmu baigais gudrinieks un visu baigi labi jēdzu. Bet nu.. tas, ko viņš tur gvelž.. es arī varēju aizbraukt gudri pagvelzt.

    AtbildētDzēst
  4. Es vakardien sāku skatīties to interviju, bet netiku līdz beigām - nespēju izturēt. No lepnuma krūtis plīsa ;) Drausmas kaut kaadas.

    AtbildētDzēst
  5. mani nesatrauc tik daudz valodas nezināšana, kā finanšu nezināšana, ārprātīgās atbildes, sejas mīmika un attieksme kopumā.

    AtbildētDzēst
  6. Mēs esam drošās rokās!:D

    AtbildētDzēst
  7. Tā kā tāds trešklasnieks. Nu ja nevari izteikties, tad taču tulku paņem, nevis bojā iespaidu par visu valsti. un tas "nothing special" moments velkas cauri visai intervijai.

    AtbildētDzēst
  8. džeremij, bez tavas ironijas es šodien nebūtu smējies. nauda drošās rokās! ahahahahaha! ;) haha! ;) hahahah!


    ;)

    AtbildētDzēst