svētdiena, 2007. gada 15. aprīlis

Labāk vēlu, nekā nekad!

Būs pagājuši gadi desmit, kopš es pirmo reizi apsēdos pie datora, lai ko uzrakstītu. Rakstīt man vienmēr ir paticis un padevies arīdzan.

Ko tik es neesmu sarakstījis... Dziesmas, dzejas, sacerējumus, avīžrakstus, koncepcijas, saukļus, plānus, konspirācijas teorijas, scenārijus, iepirkumu sarakstus, muļķības, prezentācijas, mīlestības vēstules, īsziņas, mailus, sūdzības, seksuāla rakstura sludinājumus, iespaidīgus draudus, stulbus jokus un ko tik vēl nē.

Gandrīz visu šo laiku pasaulē ir plaucis blogu kults, bet es līdz pat šai dienai nespēju pārvarēt savu slinkumu. Nu tā diena ir klāt - šis ir mans blogs.

Ko no tā var sagaidīt?

Sajūsmas saucienus par lieliskām filmām, grāmatām un dziesmām, dažādas rīmes un pantus, interneta dzīlēs uzietus dzīves paildzinātājus - smieklu izraisītājus, sūdzības par to, ka jādzīvo starp idiotiem, un piedevām pārdomas par visu ko.

Iespējams, ka sākumā sametīšu te nesenā pagātnē dažādos resursos publicētas piezīmes. Lai nepazūd...

Blogošanas tehnoloģijas man ir sveša lieta, tāpēc, kamēr ielauzīšos, tas viss diezin ko skaisti vis neizskatīsies, taču - gan jau ar laiku... Pagaidām ņemiet par labu, kā ir!

1 komentārs:

  1. man prieks, ka sāki rakstīt. vismaz būs, ko palasīt ;)

    Z.

    AtbildētDzēst