trešdiena, 2007. gada 18. aprīlis

Izmanto iespēju filmēties kino!

Joprojām turpinās pieteikšanās lomām jaunajā latviešu spēlfilmā "Amatieris". Protams, galvenās lomas atveidos profesionāli aktieri, taču vairākām otrā un trešā plāna lomām, kā arī masu skatiem joprojām ir nepieciešami enerģiski un filmēties griboši jaunieši.

Lai uzzinātu visu par filmu un pieteiktos dalībai tajā, jums jāaizčāpo uz filmas oficiālo mājaslapu, kurā atrodama arī pieteikuma anketa, kura jāaizpilda un jānosūta pa pastu (Latvijas, ne elektronisko). Ja tas jums šķiet pārāk sarežģīti, tad vistuvākajā laikā Draugiem.lv sāksies filmas reklāmas kampaņa, kuras ietvaros visiem portāla lietotājiem būs iespēja pieteikties tieši no sava profila.

Visiem, kas būs izrādījuši interesi, "Amatiera" veidotāji Red Cats film studio garantē piedalīšanos vismaz vienā filmas epizodē. Tie, kuru anketas sķitīs īpaši interesantas, tiks uzaicināti uz profesionālu kastingu.

Ak jā, filmēšana jau šovasar. Tiekamies tur!

1 komentārs:

  1. es nesaprotu,kāpēc ir vajadzīgs šo pieteikšanos reklamēt draugiem.lv, manuprāt,tas ir nevajadzīgi.Tur pieteiksies visi,kam nebūs slinkums uzrakstīt dažus vārdus iesnieguma anketai.Taču,ja šis pasākums netiks TIK plaši reklamēts,tad pieteiksies tie,kas patiešām to grib darīt un.un tie kas gribēs- tie atradīs arī šo iespēju ne tik populārās interneta adresēs. varbūt vienkārši vajag pateikt par šo iespēju filmēties tiem jauniešiem,kas darbojas teātra pulciņos vai organizācijā Komedia or smthn vai ievietot kādā mājaslapā, kas saistīta ar kino ū tē tē. bet protams,ja jūs gribat lasīt aptuveni 50'000 anketu un jūs rēķināties ar cilvēkiem,kas šo anketu aizpildīja prikola pēc un neko negribēs īsti darīt filmēšanās laukumā ,tad ,lūdzu, reklamējieties vien draugiem.lv ;)

    AtbildētDzēst