ceturtdiena, 2007. gada 2. augusts

Kā izvairīties no piedzērušas blondīnes savā gultā?!

Šajā vēlajā nakts vai agrajā rīta stundā gribu jums pastāstīt, kā izvairīties no tādas kutelīgas situācijas un būtnes vienlaicīgi, kā smagi iedzērušas blondīnes (pēc pārliecības, ne obligāti matu krāsas) savā gultā.

Mana ilgstošā dažādu saviesīgu pasākumu apmeklētāja pieredze ļauj droši apgalvot, ka tieši nokļūt manā vai jūsu gultā ir alkohola varā nonākušas blondīnes galvenais mērķis (objective). Lai kļūtu par upuri, nevajag būt nezkādam sapņu princim baltā zirgā vai kadiljakā. Pietiek būt vienam vietā un brīdī, kad alkohola saturs blondīnes asinīs sasniedz kritisko normu. Parasti tas notiek krietni pēc diviem naktī, ja ne vēlāk.

Jūs jautāsiet, kādēļ alkoholu lietojoša blondīne pēc diviem naktī joprojām ir viena un nav kritusi kāda vietējā vai ārzemju sekstūrista nagos? Elementāri - blondīnei ir pārāk augstas prasības un pašvērtējums, tādēļ vakara lielāko daļu viņa pavada draudzeņu lokā, smiedamās par siekalaino vīrišķu centieniem viņu lenkt. Tikai tad, kad draudzenes ir paklīdušas, kur nu kurā, un alkohols ir paveicis savu postošo darbu, blondīni pārmāc nepārvarama vientulība un sajūta, ka viņa netiek novērtēta. Tieši šajā brīdī, tu, neko nenojausdams, kļūsti par viņas izmisuma upuri.

Jūs varētu arī jautāt, kāda velna pēc mums par to visu būtu jasatraucas? Sekss taču ir un paliek sekss... Šaubu nav, taču šajā gadījuma ir viena maza niansīte - ja vien upuris patiešām nav princis baltā kadiljakā, visticamāk, blondīne no rīta būs pagalam nelaimīga par savu dzēruma izvēli un nekautrēsies to izrādīt. Jums to vajag? Man nē.

Tieši tādēļ 7 zelta frāzes, ko izmantot šādu situāciju prevencijai:
(brīžos, kad blondīne piesteberē klāt un lūdz piesmēķēt, apsēžas blakus un tizli smaida, iekrīt rokās deju zāles vidū vai veic citus tuvināšanās manevrus)

"Vari ieiet tualetē sameklēt manu mammu? Viņa kaut kā ilgi nenāk laukā.."

"Par seksu ņemu 50 latus stundā. Ejam pie tevis?"

"Apskaties, lūdzu, vai manas herpes ir apdzijušas? Tumsā grūti saprast.."

"Vai mēs gadījumā jau neiepazināmies tavas 40. dzimšanas dienas ballītē?"

"[kārdinoši aplūko] Nice tits... Let' s go to one appartment. My 5 turkish friends live there."

"Labvakar, es pārstāvu "Svara vērotājus". Redzu, ka jums noderētu manas konsultācijas."

"Izskatās, ka tev varētu patikt "zelta lietutiņš". [paskaidro sīkāk, ja nepieciešams]"


Izmantojot komunikācijā kādu no šīm frāzēm vai tās kombinējot, jūs praktiski nekad nenonāksiet gultā ar iereibušu blondīni. Tagad kolektīvi sakiet paldies, ka izglābu..

8 komentāri:

  1. Izmantojot 7. punktu tiek pārāk riskēts ar pozitīvu atbildi...

    AtbildētDzēst
  2. "zelta lietutiņš"! :D

    AtbildētDzēst
  3. Jū, tu esi aizskāris visnotaļ aktuālu problēmu. :) Viss ir tieši tā, kā tu raksti - viņas tusē savā bariņā un sūta bekot jebkuru džeku, kas pietuvojas un grib uzsākt sarunu, taču brīdī, kad draudzenes paklīst un alkohols ir vairāk kā var turēt, meitēns pēkšņi ir gatavs krist jebkuru tuvāk stāvošā vīrieša apskāvienos. Un sekss ar tādu pusaizmigušu gaļu (atvainojos par tiešumu) nebūt nav tas jaukākais. Protams, viss daudz kas atkarīgs, cik pats esi izdzēris. :)

    AtbildētDzēst
  4. Es domāju, ka biznesa ideja te ir rokā! =)

    AtbildētDzēst
  5. tie padomi ir smieklīgi :D

    AtbildētDzēst
  6. Fernandam, tā viņš i :D

    Neviens neliedz jau arī pašam izdomāt kādu atšūšanas teikumu... :)

    AtbildētDzēst
  7. Un Tu vēl brīnies, ka "jau gadiem ilgi es neesmu saskāries ar nevienu sievieti, kuras intelekts man liktu skaudībā apraudāt savu gēnu kokteili" ...

    AtbildētDzēst