svētdiena, 2007. gada 19. augusts

Draugiem.lv piedāvā mobilo blogošanu!

Gluži kā apzināti sabotējot Artūru Medni un viņa nule kā palaisto projektu mobs.lv, oranžais portāls Draugiem.lv šodien sāk piedāvāt jaunu pakalpojumu - mobilo blogošanu.
Izglāb domu! Ja Tev uz galvas uzkrīt ābols vai arī vienkārši tāpat tajā iešaujas DOMA, nekavējies tajā dalīties ar draugiem. Tramvajā vai kinoteātrī, akvaparkā vai uz soliņa parkā – ņem mobilo un iesūti pārdomas savā draugiem.lv dienasgrāmatā.

Lai nosūtītu ierakstu savā dienasgrāmatā, sūti BLOG un tekstu uz 159. Maksa par pakalpojumu: 0.10 Ls.

Kopējais sms zīmju skaits – 160.

Ievēro! Lai izmantotu šo pakalpojumu, Tavam numuram jābūt reģistrētam draugiem.lv sms sadaļā. Numura reģistrēšana – bez maksas.
Būs tiešām interesanti paskatīties, vai viņiem izdosies šo ideju iemārketēt savam daudzskaitlīgajam klientu pūlim. Patiesībā, fīča ir sasodīti ērta, ja vajag ko savu draugu masām steidzīgi paziņot. Turklāt ņemot vērā, ka jau tieši tāpat jau kādu laiku ir pieejama iespēja no telefona ievietot bildes "draugu" galerijās, mobs.lv varētu būt nopietnas problēmas.

6 komentāri:

  1. Es piemēram domu viena sms izklāstīt nespētu ;) Tad jau labāk pagaidies, līdz kad tiksi pie datora.

    AtbildētDzēst
  2. Domaaju ka lielaakas probleemas shis driizaak rada tadam projektam, kaa kodari.lv.

    Es jau agraak mineeju, ka draugiem.lv un inbox.lv ir divi mega lieli lai arii sameeraa atskjiriigi projekti (katram ir savi plusi un minusi), abiem ir liels lietotaju skaits, un tapec vinjiem ir vienkarshi un viegli integreet jaunus pakalpojumus, faktiski, izspiezhot no tirgus citus.

    Bet runaajot Seta Godina vaardiem - vienkaarshi atskjiries, un tie, kam tu esi vajadziigs, tevi agri vai veelu atradiis (tik vien ka Latvijaa ir paaraak maz to cilveeku :)).

    P.S. Mees ar draugiem.lv driizaak draudzeejamies nekaa konkureejam.
    P.S.2 Vinjiem labs uzsaukuma teksts, starp citu...

    AtbildētDzēst
  3. Droši vien izklausīšos pēc snoba, bet nesaprotu, kādas varētu būt tās ģeniālās domas, kuras var ietvert vienā sms un kuras vēl jo vairāk gribētos publicēt draugiem.lv dienasgrāmatās. Tev nebūs nogalināt? Nebrauc dzēris?
    Ja man pēkšņi ienāk kaut kas prātā, es to varu pierakstīt telefonā tēmas izvēršanai citu reizi, kad būs vairāk laika, vai arī paļaujos uz savu atmiņu. Ja vēlāk par to neatcerēšos, visticamākais, ka nav arī bijis vērts par to domāt in the first place

    AtbildētDzēst
  4. kastroli, es liidziigi daru arii ar rakstiem blogaa - ja kas ienaak galvaa tad ljauju tam tur pabuut vienalga vai ir laiks vai nee rakstiit uzreiz. peec vairaakaam stundaam vainu to esmu aizmirsis, vai arii atceros, un tad tikai rakstu. kad uzrakstu - tad tas dienu liidz divas veel netiek publiceets, un ja peec tam veel man liekas ka ir veerts to publiceet - tikai tad arii tas notiek.

    draugiem.lv gaajiens visticamak bija sekoshana populaarajiem servisiem kas aarzemees piedaavaa ko twitter-veidiigu, tikai no mobilaa telefona, plus darot to ar sms ir vismaz kaut nelieli bet tomeer kaut kaadi papuldus ienaakumi no katras sms (mobs.lv neguus ienaakumus), taa ka nedomaaju ka vinjiem mobs.lv ko baigi noziimeeja, vai vispaar vinji par taadu zinaaja ieprieksh. mobs.lv ir mazs un taads arii paliks un tas ir tas, kas ir forsaakais...

    AtbildētDzēst
  5. Es jau teicu, ka manuprāt šis serviss būs noderīgs, lai brīdī, kad nav pieejas netam, īsā laikā apziņotu savu draugu masas par kaut ko steidzamu, piemēram to, ka Casablancā šovakar ir forša ballīte un ka visiem vajag pievienoties!

    AtbildētDzēst
  6. Tāpat nesaskatu jēgu. Manuprāt, draugu dienasgrāmatas nav tik populāras, lai varētu gaidīt, ka vairāk ka 1 no tā sauktajiem "draugiem" būs paspējis šajā sadaļā ieskatīties pirms tu (t.i., īsziņas sūtītājs) būsi tā pārdzēris jēgu, ka vēlāk tāpat nezināsi, vai kāds no taviem čomiem tur arī bija. Ja gribi apziņot "īstos" draugus, izmanto telefonu. Tikām kaut kādus 200 cilvēkus, kuri tev pierakstīti kā "draugi", tāpat kaut kur aicināt nekādas jēgas nav.

    AtbildētDzēst