pirmdiena, 2007. gada 14. maijs

Aicinājums visiem filmēties gribētājiem!

Vēl tikai līdz 1. jūnijam turpinās pieteikšanās jaunās latviešu mākslas filmas "Amatieris" (režisors Jānis Nords) 3. plāna lomiņām un masu skatiem. Pieteikties var jebkurš Latvijas jaunietis vecumā no 16 - 25 gadiem.
Pieteikšanās notiek draudzīgajā portālā, adresē
www.draugiem.lv/special/amatieris .

Potenciālie masu skatu tiks apziņoti jūnijā sākumā caur saviem e-pastiem. Tad arī uzzināsiet, kas, kur, kad un cikos. Uzreiz varu teikt, ka šo ainu filmēšana notiks jūlijā, Rīgas ielās, stadionos , naktsklubos un citās lokācijās un nepaņems vairāk kā dažas dienas jūsu laika.
Masu skatu dalībnieki par savu darbu nesaņems materiālu atlīdzību, taču starp viņiem tiks izspēlētas dažādas balvas (ielūgumi uz filmu, krekliņi, motorolleris). Nerunājot par lielisko tusiņu un iegūto pieredzi.

Vēl mūsu sadarbības partneri "Film Angels Studio" no visiem pieteikumiem atlasīs tos, kuri potenciāli derētu kādām konkrētām lomiņām un atsevišķi uzaicinās šos cilvēkus uz kastingu (tādu kā interviju un atrādīšanos).

Filma "Amatieris" būs reāls stāsts par situācijām un izvēlēm, ar kurām ikdienā sastopas liela daļa Rīgas un jebkuras citas lielpilsētas jauniešu. Filma tiek veidota kā profesionāls, komerciāls produkts un tās veidotāji cer radīt Latvijā ražotu kino, kas beidzot patīk arī skatītājiem, nevis tikai kritiķiem. Filmu producē "Red Cats film studio" un "Jauniešu konsultācijas".

Viss info pieejams filmas mājaslapā un oficiālajā blogā.

2 komentāri:

  1. It kā draugiem.lv aizpildīju tur atrodošos anketu (sestdien), bet nekas vēl nav atsūtīts. Cik es sapratu, tad tikai jūnija sākumā varēs uzzināt par nākamām aktivitātēm?

    AtbildētDzēst
  2. Renār, Tu esi pilnīgi pareizi sapratis. Tas viss ir uzrakstīts filmas mājaslapā :)

    AtbildētDzēst