ceturtdiena, 2008. gada 31. jūlijs

PRET (papildināts)


Šoreiz bez liekiem komentāriem, jo citi jau visu ir uzrakstījuši. Ja nevēlies, lai veikli polittehnologi ar Tevi manipulē kā ar domātnespējīgu lelli, spied uz bildes, atvēli stundu lai izlasītu, ko par tautas tiesībām atlaist Saeimu un konkrēto likumprojektu domā valsts vadošie konstitucionālo tiesību eksperti (turklāt atšķirībā no Endziņa - apolitiski), un tad pieņem lēmumu attiecībā uz 2. augusta referendumu. Es to jau esmu izdarījis!

Papildināts 22:18, 02.08.2008

Apsveicu visus ar saprāta uzvaru pār masu psihozi!

Ilustrācija no Rolandinsh.lv/blog

16 comments:

  1. Šo komentāru ir noņēmis emuāra administrators.

    AtbildētDzēst
  2. nu, es saprotu ka tu gribi izteikt protestu smadzeņu skalošanai kas te aktīvi notiek, bet ne jau ar PRET, drīzāk ar ignorēšanu. jo sakot PRET tu nekādi neizsaki ko tu patiesībā domā, tu vienkāršo nobalso pret tām izmaiņām.

    AtbildētDzēst
  3. Man pofig par smadzeņu skalošanu, mani tā neskar. Es esmu pret to, lai tautai (kuras vairākumu es, kā jau to ne reizi esmu teicis, uzskatu par loģiski spriest nespējīgu) tiktu piešķirtas vēl kādas papildus tiesības čakarēt tā jau ne pārāk stabilo situāciju valstī. Katram ir jāatbild par savu rīcību - ievēlēji jau 5to reizi pēc kārtas totālu krānus, tad nu arī ciet.

    AtbildētDzēst
  4. Tev Džeremij ir prieks, ka Loskutovu atlaida? Tu esi lepns ar prezidentu Zatleru?

    Acīmredzot jā, jo runa jau nav par to, ka ir ievēlēti ne tie, ko gribējām. Runa ir par to, ka viņi tagad dara ko grib, bet, tiem, kas viņus ievēlēja uzmanību nepievērš.

    Ko tu par Endziņu ņemies. Augstākās tiesas priekšsēdētājs Kūtris šos grozījumus uzskata par korektiem. Tas štrunts? Viņš arī neko nesaprot?

    AtbildētDzēst
  5. a tu puisiit vispaar atceries kaa vinjus ieveeleeja?

    AtbildētDzēst
  6. Putns - Loskutovu atlaida likumā paredzētajā kārtībā, man pret to nav iebildumu. Es neesmu lepns ar Zatleru, bet labāk Saeimas ievēlēts Zatlers, nekā tautas ievēlēts Lembergs vai Pauls :)

    Es vēlreiz gribu norādīt, ka ir neloģiski dot opozīcijai (un opozīcija ir vienmēr) iespēju par valsts naudu rīkot viegli iniciējamus nebeidzamus referendumus, mēģinot atlaist Saeimu. Tā praktiski nekur nenotiek, tik redz pie mums dažiem sagribējies.

    AtbildētDzēst
  7. Mans galvenais arguments arī ir par iespējamām manipulācijām ar TAUTAS domas manipulācijām.

    AtbildētDzēst
  8. no Tevis piedāvātā lasāmā - "Pirmkārt, parlamenta deputāti saņem mandātu tikai uz noteiktu laiku, viņu darbībai ir noteikts (gala) termiņš."

    vai vari pastāstīt, par ko uz nākošo 4 gadu termiņu netikušajiem pi*ariem pienākas kompensācija, kuras tiek regulāri izmaksātas?

    AtbildētDzēst
  9. Jāni, paskaties mazliet uz šīm lietām kontekstā. Ne Loskutova atlaišana, ne Zatlera iecelšana neatbilda Latvijas interesēm. Runa joprojām nav par to, vai Loskutova atlaišana bija likumīga vai nelikumīga, bet gan par to, ka Saeimas koalīcija rīkojās pretēji sabiedriskajai domai. Tas pats ar Zatleru.

    Par to arī ir šis referendums. Šie grozījumi ir nepieciešami, lai vairāk nevarētu tik viegli spļaut tautai virsū. Lai par vēlētājiem Saeima atcerētos visus 4 gadus, nevis tikai priekšvēlēšanu rezultātā.

    AtbildētDzēst
  10. Priekšvēlēšanu laikā, es atvainojos par kļūdu.

    AtbildētDzēst
  11. 2 "Jeremy"

    Principiāli piekrītu Tev.

    Pieļauju gan (pat neieskatoties rekomendētajā 'linkā': ir pašam sava galva uz plečukiem, tomēr), ka viedokļa ARGUMENTĀCIJA mums 'katram vienam' varētu būt atšķirīga.

    Ja, gadījuma pēc, interesētu (kādam, dajebkuram) manējā - tā būtu ievērtējama šajā "dimensijā":

    http://ontuns-m.blogs.apollo.lv/raksts/61755/

    Veiksmi vēlot (īpaši jau - sakarīgi domājošajiem) ~

    ~ O.M.

    AtbildētDzēst
  12. blog, ar ignoreeshanu tu arii balso, jo nu tie kas ir motiveeti iet un balsot par var izveidot situaaciju, kuraa tava ignoreeshana iedeva lielaaku procentu parieshiem. Tikai, vai savaaks kvorumu ir jautaajums.

    AtbildētDzēst
  13. masu psihoze - VVF, Māra Zālīte u.c.
    saprāts - 100 tautas kalpi, kuri pārmīzuši jēgu par to, ka vairs 4 garantētus gadus nevarētu bīdīt savas štelles.

    nu nu

    AtbildētDzēst
  14. nu varbūt tu esi tāds, kuru pievelk šāda valsts

    mani nē

    AtbildētDzēst