sestdiena, 2008. gada 7. jūnijs

NinjaVideo.net - pasaules labākais VOD (video-on-demand) resurss

Šodien es gribētu jums pastāstīt par interneta vietni, kura jau vairākus mēnešus neļauj man naktīs gulēt. Kādēļ tā? Jo es esmu zinātkārs puisis un NinjaVideo.net ir vieta, kura ir pārpilna ar zināšanām, kuru apgūšanu mana sirdsapziņa man neatļauj atlikt uz vēlāku laiku. Vismaz manā skatījumā šis serviss (un nevis sociālie tīkli vai kas cits) ir spēcīgākā ar internetu saistītā lieta vismaz pēdējos 5 gados...

Kas īsti ir NinjaVideo.net? Tā ir video pirātisma scēnas (scene) dumpinieku izveidota interneta vietne, kurā straumēšanas režīmā DivX kvalitātē bez maksas ir iespējams noskatīties praktiski visus amerikāņu un britu aktuālos seriālus (gan jaunākās sērijas, gan vecās sezonas), daudzus šovus, televīzijas raidījumus, pasaules labākās dokumentālās filmas un, protams, scēnas aktuālās mākslas filmu relīzes. Principā tas nozīmē tikai to, ka lietas, ko jūs līdz šim kačājāt torrentos vai p2p programmās, šobrīd identiskā kvalitātē var noskatīties tieši internetā. Protams, visu saturu NinjaVideo.net piedāvā arī lejupielādēt.

Kas nepieciešams, lai skatītos? Nekas daudz - vajag ielādēt DivX Web Player plug-in, kā arī palīgaplikāciju NinjaVideo Helper, kas nodrošina straumēšanu. Un tas arī viss. Pie puslīdz pieklājīga ārzemju interneta ātruma, bufferošanās notiek dažās sekundēs un parasti nekādas problēmas straumēšanā nav novērojamas.

Pie lapas administrācijas strādā vairāki desmiti cilvēku un, piemēram, visas jaunākās seriālu sērijas tur parādās tikai dažas minūtes pēc to raidīšanas TV ēterā, bet dažkārt arī ātrāk. Tāpat NinjaVideo.net ir vienīgā vieta, kurā man ir izdevies atrast pasaulslavenās HBO, BBC un National Geographic dokumentālās filmas, kuru dēļ, es drīz, šķiet, pilnīgā pātraukšu skatīties visu Holivudas ražoto izklaides crapu. Izmantojot šo vietni jau vairākus mēnešus, tās resurss man joprojām šķiet neizsmeļams, pat, ja no šodienas tur vairs nekas netiktu pievienots. Jācer, ka tā spēs izvairīties no likumsargu garās rokas.

Vienvārdsakot, aizmirstiet par televizoru, aizmirstiet par P2P - NinjaVideo.net ir vienīgā lieta, kas ir vajadzīga audiovizuālā baudījuma gūšanai!

3 komentāri:

  1. ģeniāli. milzīgs paldies tev!

    AtbildētDzēst
  2. Jocīgi vērot seriālu ar manām tupajām valodas prasmēm. Ir labi . :)
    Thx par linku. Lost rullē.

    AtbildētDzēst
  3. izskatās, ka kādu laiku naktīs negulēšu..

    AtbildētDzēst