piektdiena, 2008. gada 30. maijs

Prom no pilsētas pie odiem un meitenēm

Šajā nedēļas nogalē esmu aizdevies ārpus pilsētas, uz sabiedrisko attiecību studentu un profesionāļu berzēšanos "Dinamiskās domas darbnīcā". Šī bija pirmā diena, kura vēl nav beigusies..

Atrodamies uz pašas Jelgavas robežas, jauniešu nometnē "Junda". Cilvēku ir ap 150, tusiņš ne pa jokam. Sabraukuši studenti no visdažādākajām Latvijas augstskolām, tāpat arī bariņš jauno praktiķu. Šī puse dienas galvenokārt tika pavadīta iekārtojoties, vienam otru iepazīstot, mazliet atpūšoties un arī sauļojoties. Nupat noklausījāmies Hansabankas (vai nu jau Swedbank) preses sekretāra Ivara Svilāna visnotaļ interesanto lekciju par to, kas notiktu, ja sabiedriskās attiecības pēkšņi tiktu aizliegtas, līdz ar medijiem kā tādiem. Kruts čalis tas Ivars.

Tagad paredzēts kaut kāds dziesmu duelis. Vakars auksts un odu te ir nenormāli daudz, milzīgi un imūni pret atbaidītājiem. Kož, maitas. Teritorija kruta, ir wi-fi, apsildāms āra baseins, volejbola laukums un kas tik vēl nē. Bet dzīvojamās telpas traģiskas. Apsveru iespēju nakšņot kādā Jelgavas viesnīcā.

Jā, meiteņu īpatsvars ir aptuveni deviņas uz vienu džeku. Ceru, ka mana draudzene šo nelasa ;)

6 komentāri:

  1. Yeah, right, draudzene pat nenojauš, ka tev ir blogs. :D

    AtbildētDzēst
  2. Bet beigās bija labs pasākums ne?

    P.S. Meitenes tiešām bija daudz. :)

    AtbildētDzēst
  3. vislabakais.... un par meitenem pat nerunasim :D

    AtbildētDzēst
  4. Meitenes un Džeriits :) mhmmm....

    AtbildētDzēst
  5. odi, odi, odi, tas nekad nav labs aptaklis.

    AtbildētDzēst
  6. retu reizi kad biju Latvijaa mani noshausminaaja vinju plakaats-mees nemazgaajam salaatus. Kaa var iekljaut taadu tekstu vispaar, jo daudzi cilveeki atcereesies kaut ko par salaatu mazgaashanu.

    AtbildētDzēst