trešdiena, 2008. gada 8. oktobris

Jauna izlase kino gardēžiem

Ļoti sen neesmu rakstījis par kino. Pa šo laiku vairākos blogos esmu lasījis, ka rakstīt par kino - tas nav labi, jo tā dara daudzi. Bez mērķa parādīt izstieptu vidējo pirkstu šīs tēzes autoriem, es tomēr vēlētos padalīties ar to labo, kas pēdējā laikā noskatīts. Ikvienu no filmām, kuras atradīsiet šajā sarakstā, es (un daudzos gadījumos arī kritiķi visā pasaulē) esmu atzinis par ļoti labu vai pat izcilu, neatkarīgi no žanra, kurā tā veidota. Filmas gan jaunas, gan vecas, pie mums kino rādītas un nē. Detaļās neizplūdīšu, visām filmām ir pievienota saite uz IMDB, apskatiet paši, vai tā jūs interesē vai nē. Es varu tikai ieteikt un to no sirds arī daru.

3 komentāri:

  1. Šo komentāru ir noņēmis emuāra administrators.

    AtbildētDzēst
  2. cerams, ka autors šīs filmas pērk veikalā nevis kačā torentos vai dc. es ieteiktu attiecīgām iestādēm painteresēties, kādā veidā jeremijs noskatījies šīs filmas. jo ja sanāk ka viņš tās zadzis, mazinot veidotāju ienākumus, bet pēc tam tās slavē, tad tas ir vienkārši nožēlojami un liekulīgi.

    AtbildētDzēst
  3. Anonīm,pirātiskais Papilon VHS formātā bija pieejams ap 1987.gadu!Pirāta vārdu neatceros,bet Dastina Hofmana izcilo spēli gan!
    Tēma gan aktuāla!Tur par cietumiem un nepatiesi notiesātajiem ir ir dikti izsmeļoši!
    Iesaku un peace!
    Žanis(Jānis Vējš)

    AtbildētDzēst