ceturtdiena, 2008. gada 15. maijs

Par atgriešanos, Twitter un Tribīni..

Kā jau paši to varat redzēt, pārāk ilgi bez blogošanas es neesmu varējis iztikt. Esmu atpakaļ. Tiesa, es tiešām ceru beidzot pārvākties uz wordpress un uz savu domēnu, bet tam es esmu par dumju, tāpēc būs jāmeklē kāda profa palīdzību.

Paklausot Artūra Medņa aģitācijai, esmu pievienojies Twitter saimei - tur mani varat atrast zem jeremyriga. Pagaidām, kā jau Artūrs solīja, īsti neizprotu tās padarīšanas jēgu, bet viņš arī teica, ka vajadzēšot kādu laiku. Pagaidām esmu izvēlējies sekot kādiem 30 pazīstamiem kadriem, uzinstalējis Snitter desktop klientu un dikti gaidu, kad arī man kāds sāks sekot. Pagaidām tādu ir vien trīs...

Vakar arī notika pilsoniskās žurnālistikas portāla Tribīne.lv "Pilsoniskās žurnālistikas balvas" pasniegšana iekš LNB, kurā noskaidrojās, ka es ar šī bloga lasītājiem jau zināmu rakstu - "Katram sava, visiem viena - Latvija!", esmu ieguvis pirmo vietu lasītāju balsojumā kategorijā "Politika un ekonomika". Vēlāk vakarā tādā kā pasākuma āfterpārtijā iekš jaunā "Inn Lounge"(Pulkveža Brieža 11) jauki pasēdējām un padiskutējām i par žurnālistiku, i par reklāmu un PR. Agnese Krivade mani nosauca par pilsētas kundziņu un solīja uzsūtīt skinhedus, lai pārbaudītu manu easy attieksmi pret nāvi. Tagad nezinu, smieties vai raudāt :)

Foto: Tribine.lv

6 komentāri:

  1. raudāt nedrīkst smieties

    AtbildētDzēst
  2. Ja vajag palīdzību ar Wordpressu un domeinu - var mēģinat ar mani sazināties. Esmu gatasv palīdzēt ;)

    AtbildētDzēst
  3. Mhm, sen bija laiks uz savu domēnu pārripināties. Un platformu nomainīt. :) Un turpināt rakstīt.

    Redz, it speciālisti arī ir atsaucīgi, gatavi tevi hostēt for free. Znet.lv hostinga kompānija arī būtu ar mieru tevi hostēt - sava veida apmaiņā pret kvalitatīvu lasāmvielu. :D

    AtbildētDzēst
  4. Mha, piekrītu Agnesei par to, ka esi pilsētas švītiņš, tāds iespaids nenoliedzami ir radies un nekas to, diemžēl, nespēj mainīt pagaidām.

    AtbildētDzēst
  5. Man ļoti patīk šāds imidžs un es nebūt neiebilstu, ja mani par tādu uzskata :D

    AtbildētDzēst
  6. ek. jeremy.
    kāds biji, tāds esi palicis.
    un cilvēki tev tic :)

    AtbildētDzēst