sestdiena, 2008. gada 24. maijs

Kas šodien notiek?

Nope, šis nav raksts ar mērķi pažēloties, ka viss ir slikti. Patiesībā, viss kļūst arvien labāk.

Un tātad, kas gan šodien notiek?

Visi zin, ka Serbijā šodien notiek Eirovīzijas dziesmu konkursa fināls, kurā piedalās arī traģiskie "pirāti" no Latvijas, kuri ar savu ārkārtējo šausmīgumu gan tur lieliski iederās. Pusfinālus neskatījos, finālam droši vien paskatīšos balsošanas rezultātu paziņošanu.

Rīgā savukārt šodien notiek sektas "Jaunā paaudze" organizēta (formāli organizatori gan ir kāda JP dibināta biedrība) smadzeņu skalošanas akcija, ģimenes svētki "Ģimene - Latvijas lepnums un spēks". Savdabīgi, ka šo Ļedjajeva tusiņu atbalsta gan BĢLM, gan arī virkne tradicionālo konfesiju, tā skaidri pierādot, ka starp tām un "Jaunās paaudzes" sektu nav nekādas atšķirības.

Šodien visas dienas garumā Rīgā notiek arī Daugavas diena, kuras ietvaros tiek atzīmēta arī Daugavgrīvas cietokšņa 400 gadu jubileja. Dažādi koncerti, filmu demonstrācijas, dejas un citas interesantas štelles (turklāt naudu spaiņos neviens mest neliks).

Pie manis toties notiek pokera svētki, jo vakarnakt, spēlējot šo spēli iekš CDPoker, tika vairāk nekā simtkāršota sākotnēji ieguldītā naudas summa. Pēc ilgāka neveiksmu perioda, tā ir sasodīti patīkama sajūta redzēt savā kontā kaudzi naudas. Šobrīd tiek kārtota tās pārvēršana pavisam taustāmās mūsu pašu papīra naudiņās. Diemžēl, kādu nedēļu nāksies pagaidīt.

Ok, Jeremy ziņu aģentūra iet vēl mazliet pagulēt ;)

4 komentāri:

  1. Šo komentāru ir noņēmis emuāra administrators.

    AtbildētDzēst
  2. Olympic freezouta gan neveicās ne? ;)

    AtbildētDzēst
  3. Heh, esi tomēr arī netā sācis spēlēt. :)

    Kāds ir tas CDPoker, t.i. kāda tur vide? Es te visādus esmu skatījies, bet kaut kā pēdējā laikā aizķēries pie RedStarPoker. Pirms tam ilgi dzenāju PKR.com, bet nu turienes naudu izņēmu un spēli no kompja izdzēsu - jo tur viss tā bremzīgi notiek, lai gan, nenoliedzami, ir smuki tās 3D lietas sataisītas, acis ir kur piesiet.

    AtbildētDzēst
  4. s500 - nu es vienu masīvu hendu uz rivera pret 4 autiem pagrūdu un man nebija noskaņojuma no šortsteka sisties atpakaļ.

    Edijs - CDPoker man ļoti patīk, pietiekoši daudz fishu, smuki garantētie turnīri, daudz izdevīgu satelītu uz WSOP, ECOOP un citiem turnīriem. Ar cash-out gan pagaidām čakarējos. Lai 5000 europeāņu naudiņu izņemtu, šamējie grib visādus dokumentus :D

    AtbildētDzēst