piektdiena, 2007. gada 8. jūnijs

"Jericho" tomēr turpināsies!

Pēc tam, kad neskaitāmi seriāla "Jericho" fani, protestējot pret seriāla uzņemšanas pārtraukšanu jau pēc pirmās sezonas, uz ASV telekompānijas CBS centrālo biroju nosūtīja kopumā 20 tonnas riekstu un simtiem tūkstošus e-pastu, televīzija paziņojusi, ka tiks pasūtītas vismaz vēl 7 sērijas, un, ja reitingi būs pietiekoši augsti, arī pilna otrā sezona.

"Mēs rēķināmies, ka jūs piesaistīsiet seriālam jaunus skatītājus ar tādu pašu enerģiju, intensitāti un skaļumu, kādu jūs parādījāt šajās nedēļās," atklātā vēstulē faniem paziņojusi CBS prezidente. "P.S. Lūdzu, pārtrauciet sūtīt riekstus."

Jāpiebilst, ka seriāls "Jericho" par dzīvi ASV mazpilsētā pēc nacionāla mēroga kodolkatastrofas, ir viens no retajiem, kurš man liekas tiešām baudāms, tādēļ priecājos ne pa jokam, kad padzirdēju šo vēsti. Akcija arī vienkārši lieliska :)
Jā,cik zinu, tād Latvijā šo seriālu rāda TV3.

3 komentāri:

  1. Vai tikai nav tā, ka tajās 7 sērijās mega ātrumā atrisinās visus neatrisinātos jautājumus un tādā veidā noraks to seriālu?

    AtbildētDzēst
  2. nu parasti jau ta nav...
    ja nezin cik ilgi ies serials tad parasti izvelas saverpinat nevis atrisinat sizeta vadlinijas. kaut vai ja Lost likteni paskatas.

    AtbildētDzēst
  3. jā, es arī nedomāju, ka tur kko baigi risinās. ja nebūs atsaucība, tāpat nokancelēs. Un atkal saņems pārdesmit tonnas riekstu :)

    AtbildētDzēst