ceturtdiena, 2007. gada 21. jūnijs

Filmas "Amatieris" galvenajās lomās - aktieris un dziedātāja

Beidzot varu atklāt, ka filmas "Amatieris", par kuru es te cepos jau kādu pusgadu, galvenajās lomās iejutīsies Jaunā Rīgas teātra aktieris Edgars Samītis un pazīstamās grupas "Tribes Of The City" dziedātāja Ksenija Sundejeva!

Abi jaunieši šo priecīgo vēsti zina jau labu laiku un režisora vadībā jau regulāri piedalās mēģinājumos. Jā, arī filmām ir mēģinājumi :)

„Sākumā bija liels satraukums par to, kā tas būs – izlikties, ka tu mīli sev patiesībā pavisam svešu cilvēku, turklāt darīt to kameras priekšā. Es neesmu aktrise un man nav šādas pieredzes. Taču Ivetas tēls, viņas emocijas un reakcijas ir ļoti tuvas tām, ko līdzīgās situācijās piedzīvoju es pati, tādēļ liekas, ka daudz kas man sanāk pavisam dabiski. Domāju, ka latviešu kino ir daudz par daudz samākslotības un teatrālisma, tādēļ cenšos savu lomu pilnībā laist caur sevi, neko neuzspēlējot. Tā, lai pēc tam pašai būtu prieks skatīties,” stāsta Ksenija.

Filmā vēl piedalīsies slavenā latviešu aktrise Regīna Razuma, izdevniecības "Dienas Bizness" valdes priekšsēdētājs Gastons Neimanis, vēl daži labi zināmi cilvēki, kurus vēl nedrīkstu atklāt, kā arī, protams, vairāki simti Latvijas jauniešu.

Huh, līdz filmēšanas sākumam tikai 10 dienas...

4 komentāri:

  1. oo Man ļoti patīk TOC klips, un domāju, ka Ksenijas dēļ vien ir vērts skatīties to filmu

    AtbildētDzēst
  2. interesants jaunums.

    un offtopik: kāpēc esi blogger.com, ne wordpresā? Šeit nevar ne cilvēcīgi nokomentēt, ne izlasīt.

    AtbildētDzēst
  3. Blogs bija spontāna ideja un es ne vella nesapratu tad no tām platformām. Kas gadījās pirmais, tur uztaisīju.

    Gan jau nomigrēšu kkad.

    AtbildētDzēst
  4. Hmmm,забавно. Lasu. komentēju. Nevienu stresa momentu nesaskatu. Dakter, to var ārstēt?

    AtbildētDzēst