piektdiena, 2007. gada 15. jūnijs

16. augustā bezmaksas koncertu Rīgā sniegs "My Chemical Romance"!

Es nekad mūžā par par tādu figņu neblogotu, taču tā kā itin nekur šo ziņu neesmu manījis, tad tomēr jums pastāstīšu, jo sveci zem pūra turēt nav labi un noteikti ir kāds, kam tas ir bezgala svarīgi :)

Kā ziņo neoficiāli, bet droši avoti, 16. augustā Rīgā, 11. novembra krastmalā bezmaksas koncertu sniegs šobrīd pasaules populārākā amerikāņu em0-rock grupa "My Chemical Romance". Tas būs viņu jaunā albuma promo pasākums, kuru filmēs MTV Latvija un vēlāk rādīs visā pasaulē. Cik sapratu, MTV arī organizē visu šo pasākumu. Informācija var nebūt līdz galam precīza, taču visumā tai var ticēt. Drīzumā sekos arī oficiāls paziņojums par šo koncertu.

Ja es būtu Latvijas emo, es jau šobrīd sēdētu stūrī, raudātu un grieztu vēnas - 16. augustā MCR un 3. septembrī "Tokio Hotel" - neviena īmokida plašā sirds to neizturēs.

Yeah, join the black parade and die:D


EDIT:

Iespējams, ka mani drošie avoti tomēr ir samuldējušies, vismaz par datumiem - MCR visu augustu koncertē ASV un, lai arī 16. augustā viņiem koncerta nav, nedomāju, ka šamējie pamanīsies šeit ierasties un atkal skriet atpakaļ.

1 komentārs:

  1. es patieshaam veeleetos, lai taa buutu patiesiiba, bet kkaa neticaas..
    MCR NAV emo! vinji pashi ir to teikushi. un es, piemeeram, miilu mcr muuziku, bet tas jau nenoziimee, ka esmu kkaads "īmokids".

    AtbildētDzēst