svētdiena, 2009. gada 1. marts

Busuļa Eirovīzijas dziesma krieviski (audio)

Kā zināms, veselais saprāts ir uzvarējis (cik nu par to vispār var runāt šajā gadījumā) un kārtējā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas šogad norisināsies Maskavā, Latviju pārstāvēs Intars Busulis. Interesanti, ka viņš izvēlējies nevis uzstāties ar dziesmas oriģinālversiju latviešu mēlē, vai, kā tas nereti notiek, pārdziedāt to angliski, bet gan mēģināt spiest uz postpadomju telpu un dziedāt krievu valodā. Šo Kārļa Lāča komponētās dziesmas "Sastrēgums" versiju ar nosaukumu "Probka" arī piedāvāju jums noklausīties.


Foto: www.eirovizija.lv

6 komentāri:

  1. Turcija, sexy beibe.
    http://www.youtube.com/watch?v=pGBECC-mw2U&feature=related

    AtbildētDzēst
  2. man dziesmaa vaards "probka" nezkaapec izklausaas peec "vodka" :D
    Laikam jau pashlaik esoshaa absistences sindroma deelj :>

    AtbildētDzēst
  3. Vai latviski vai krieviski..Dziesma tik un tā ir laba!! :)
    veiksmi!! :)

    AtbildētDzēst
  4. labāka par visām pieteiktām dziesmām kopā ir tieši šī. Un neko sliktu jau Busulis nav izdarijis kā to cītīgi raksta "masinieki". 2 nedēļu laikā Busulis bez īpašas materiālas izšķērdības, parādijis kur tad mēs esam, un kā TE viss notiek. Uzlieku cepuri un uzreiz to noņemu.

    AtbildētDzēst
  5. Nu nez', knaps trijnieciņš par dziesmu. Nekur netiks ar tādu dziesmu.

    AtbildētDzēst
  6. man šī dziesma arī likās vislabākā,BET..man ir šaubas par godīguma principu šajā Eirovīzijas atlasē. 1) man nelikās godīgi tas, ka netika parādīti rezultāti, kā skatītāji bija nobalsojuši (par 10 finālistiem); 2) netika pateikts arī žūrijas vērtējums..tikai trīs finālisti; 3)cik pieņemami ir tas, ka Putniņa & Zahārova šogad piedalījās divu valstu Eirovīzijas nacionālajās atlasēs? 4) tomēr nelikās godīgi tas, ka Busulis nacionālajā finālā dzied vienā valodā, bet pēc tam dziedās citā valodā..kas galu galā būtiski izmaina dziesmu + cilvēki balsoja par konkrēto izpildījumu, nevis vienkārši par maākslinieku. tikpat labi varēja neviens neuzstāties..skatītāji nobalsot par izpildītājiem..un pēc tam šamie var izdomāt pilnīgi vienalga kādu dziesmu grib. mani nepārliecina tas arguments, ka 'tie, kas gribēja, varēja painteresēties Busuļa mājas lapā par to, ka viņam šai dziesmai ir divas versijas' - kas tas par sviestu? es skatos LTV konkrētajā laikā, noklausos balsošanas noteikumus un viss..nevis tur interesējos un zondēju katru no dalībniekiem, lai neiznāk tā, ka beigās varbūt grupa Simply4 neizdomaā (uzvaras gadījumā) uzstāties Maskavā Latgaliski. + ko lai dara omītes, kurām nav internets? :) Taātad..nenoliedzot, ka Busulis ir talantīgs mākslinieks un man tā dziesma patīk..šis gadījums tomēr man liekas no sērijas 'visi dzīvnieki ir vienlīdzīgi, bet daži ir vienlīdzīgāki par citiem'..un ir skumji, ka sabiedrībā joprojām nav vienprātības par to, ka ir nepieciešami vienādi noteikumi visiem. p.s. pēc skatītāju balsojuma [diemžēl] 3niekā tiktu šķībi-greizi dziedošie saldumi 'Simply 4'..bet demokrātija paliek demokrātija (tā atspoguļo cilvēku vēlmes, nešķirojot, vai kāds tās uzskata par labām vai sliktām). :D

    Dzi

    AtbildētDzēst