otrdiena, 2008. gada 22. aprīlis

Lāča medību sezonu laiks beigt..

Anuka pietiks spamot! Lācis uzbrauca man, es uzbraucu lācim, lācis apvainojās, visi sacepās un nu tagad nedēļu nekur.lv tikai šī šaušalīgi nozīmīgā notikuma analīzi no visiem blogeriem vien varēs lasīt. Smieklīgi. Pamedījāt - pietiks! Lai kāds arī viņš būtu vai nebūtu, lācis mums tikai viens. Jāsaudzē, značit! Un mani arī medīt nevajag, manis šeit vienalga nav :)


3 komentāri:

  1. Nesaki par visiem. Man šie blogeru savārstījumi par citiem blogeriem ir sen jau līdz kaklam. Tātada sajūta, ka nav citas tēmas nemaz.

    AtbildētDzēst
  2. Smieklīgi. :)

    Vispār jau tā saucamā "blogosfēra" atgādina klab.lv pirms pāris gadiem. Nu jau visi ir sapazinušies, un tagad sākas kašķi un intrigas.

    Pirms tam... pirms tam bija čati un čatu tusiņi. :)

    AtbildētDzēst
  3. lai tas lācis velk ārā statistikas cik viņš grib, bet tev ir taisnība. lāča blogs ir sūds par flešspēlēm un randomām muļķībām. senos laikos kad citu blogu bija maz (ap to laiku kad lācis tulkoja programmera sievu) tad vēl bija okei, bet nu gan viņš ir palicis totāli garlaicīgs. reizēm kad inerces dēļ tur ieeju (reizi divos mēnešos, no nekur) tad nekad tas vizits nav attaisnojies. Es saprotu ka ir cilvēki kas raksta sev un apmierinās ar nelielu apmeklētāju skaitu, t.i. draugiem, bet lācis uzreiz pretreaģēja ar to cik viņš patiesībā apmeklēts (lasi: kruts), gudrs, latvijas zvaigzne utt. un ka neviens neko nesaprot, nu vispār sorry, mazu bērnu kašķis. parādi vēl mēli, lāci.

    AtbildētDzēst