piektdiena, 2008. gada 11. aprīlis

Kad pirmizrāde aiz muguras...

Es lieliski saprotu, ka visiem jau esmu sakritis uz nerviem ar saviem rakstiem par filmu "Amatieris", bet, tā kā tas pēdējā laikā ir teju viss, ar ko nodarbojos, tad nekāda lielā tēmu izvēle jau neatliek. Turklāt, šis varētu uz ilgu laiku būt pēdējais ieraksts par un ap filmu.

Vakar vakarā beidzot notika ilgi gaidītā "Amatiera" pirmizrāde, uz kuru pulcējās aptuveni 450 cilvēku - filmas radošā komanda, mediji, sadarbības partneri un īpašie viesi, kuru vidū bija arī daži blogeri.

Ja neskaita neplānotu 15 minūšu reklāmas pauzi pirms filmas, kas pirmizrādes gadījumā tā kā nebūtu īsti piemērota, viss ritēja gludi un šķiet, arī skatītāji palika apmierināti. Sagaidāms, ka, kā jau vienmēr, vieni filmu slavēs, citi pels, bet tas galu galā neko nemainīs. Vairāku gadu darbs ir noslēdzies.

Tā kā no manis šajā projektā bija atkarīgas visas publicitātes lietas, tad tieši šis ir tas brīdis, kad varu izvērtēt paveikto. Šķiet, ka nav tāda medija, kurš šajās dienās tādā vai savādākā formā nerunātu par "Amatieri" un filmai ar tieši nekādu reklāmas budžetu tas ir ellīgi labs rādītājs. Tātad ir iemesls sev paklapēt pa plecu. Protams, maksimālisms arvien liek vēlēties vairāk, taču visu jau laikam tomēr nevar dabūt.

Kampaņas noslēgums cita starpā nozīmē arī to, ka esmu palicis bez darba. Būdams freelance pīārists es kampaņu nozīmīgākajos posmos mēģinu nedalīt savu uzmanību pa dažādiem projektiem, tādēļ tagad iestājies tāds jauks mieriņš. Tiesa, pēc dažām dienām klusums jau būs noriebies un parādīsies vēlme pieslēgties kādam citam projektam. Tā kā, ja jums ir man kas interesants piedāvājams, droši ziņojiet uz janis.polis[at]redcats.lv.

Ok, pēc pāris dienā būs šī bloga pirmā dzimšanas diena. Centīšos sarūpēt kādu pārsteigumu!

2 komentāri:

  1. un reklāma iekš draugiem.lv arī bija ārpus filmas reklāmas naudas 0 budzēta

    AtbildētDzēst
  2. Es varu tikai atkārtot, ka filmai nav reklāmas budžeta. Mēs neesam nopirkuši nevienu sekundi vai cm2 reklāmas laika vai laukuma. Praktiski visa publicitāte ir manis sarunāta. Arī Draugiem.lv.

    AtbildētDzēst